Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Ουέστ

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Ουέστ

Διαφορετική από όλες τις προηγούμενες η φετινή οικογενειακή φωτογραφία

Αίσθηση προκαλεί η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας Ουέστ, που έδωσε στην δημοσιότητα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Κιμ Καρντάσιαν.

Ο λόγος, ότι σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες χρονιές, όπου η Κιμ φωτογραφιζόταν με όλα τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, φέτος η κάρτα της οικογένειας περιλαμβάνει φωτογραφία μόνο της ίδιας, με τον σύζυγό της Κάνιε Ουέστ και τα τέσσερα παιδιά τους.

Η οικογένεια εμφανίζεται να κάθεται σε μία λευκή, εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους. Η 39χρονη Κιμ φορώντας γκρι φόρμες, όπως και τα τέσσερα παιδιά, κάθεται στη μέση κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 7 μηνών μωρό τους, δίπλα της κάθεται η 6χρονη Νορθ και μπροστά της ο 4χρονος Σεντ.

Ένα σκαλοπάτι πιο πάνω κάθεται ο Κάνιε Ουέστ, ο μόνος που φοράει λευκές φόρμες, κρατώντας στην αγκαλιά του την ενός έτους Σικάγο, η οποία κρατάει στο χέρι της ένα μπισκότο.

Η οικογενειακή φωτογραφία συνοδεύεται από την φράση: «Η Χριστουγεννιάτικη Κάρτα 2019 της οικογένειας Ουέστ». Μέσα σε μία ώρα από την δημοσίευσή της, η φωτογραφία ξεπέρασε τα 2,95 εκατομμύρια likes.

Παρακαλούμε περιμένετε ...