Φοβήθηκε η Φαίη Σκορδά με τον «Μελέτη» από τις Άγριες Μέλισσες

Φοβήθηκε η Φαίη Σκορδά με τον «Μελέτη» από τις Άγριες Μέλισσες

«Το μάτι του είδατε πως έγινε ε;»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ή αλλιώς «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τρίτης.

Ωστόσο όταν η παρουσιάστρια του «Πρωινού» ρώτησε τον ηθοποιό πότε και εάν θα αποδοθεί δικαιοσύνη στο σίριαλ, σχετικά με τον δικό του ρόλο, εκείνος απάντησε.

«Θα το θέσω αλλιώς. Γιατί αποδίδεται δικαιοσύνη στην κοινωνία; Όχι. Σαν Γιώργος θα πω πως μακάρι να αποδοθεί, σαν Μελέτης δεν νομίζω»

«Α, μη με κοιτάζεις έτσι άγρια. Το μάτι του είδατε πως έγινε ε; Θα μου επιτεθεί! Έχεις το βλέμμα το περίεργο βέβαια» είπε η Φαίη Σκορδά και εκείνος ρώτησε «του τρελού ε;».

Τότε η παρουσιάστρια ζήτησε από τον σκηνοθέτη της εκπομπής να κάνει ένα κοντινό στο πρόσωπο του ηθοποιού.

«Δεν θα ήθελα να έχω έναν καλό ρόλο στη σειρά. Οι κακοί έχουν, αυτό που λέμε, πολύ ζουμί για να τους ψάξει ένας ηθοποιός και να δουλέψει πάνω σε αυτούς. Επίσης, ο κακός δεν είναι ένα μονόπλευρο πράγμα αλλά έχει κίνητρα» σημείωσε, στη συνέχεια .

«Εγώ απλά εκτέλεσα έναν φόνο, η εντολή δόθηκε από πάνω. Ουσιαστικά την δολοφονία άλλος την έχει κάνει, απλά εγώ έβαλα το χέρι μου. Δεν ήταν μια απόφαση δική μου, ακολούθησα εντολές» είπε ο ηθοποιός.

«Τώρα αυτά που λέει τα πιστεύει;» αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.

«Άμα ήταν άλλη περίπτωση δεν θα το έκανα. Το έκανα, όμως, γιατί δόθηκε εντολή από τον άνθρωπο που με έχει μεγαλώσει» απάντησε ο Μελέτης και πρόσθεσε «Εάν μου πάρουν την Πηνελόπη θα γίνει χαμός».

«Παιδιά, εγώ τον φοβάμαι! Αλήθεια σας λέω» κατέληξε πάλι η παρουσιάστρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...