Μελάνια Τραμπ: Παρουσίασε την υπέρλαμπρη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου

Μελάνια Τραμπ: Παρουσίασε την υπέρλαμπρη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου

Ο Λευκός Οίκος ντύθηκε στα γιορτινά με την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε και ο Λευκός Οίκος, με μια φανταχτερή διακόσμηση.  Ο φετινός στολισμός πρόκειται για μία «πατριωτική διακόσμηση» που έχει ως στόχο να τιμήσει το «Πνεύμα της Αμερικής».

Η Μελάνια Τραμπ με ένα εντυπωσιακό βίντεο που πόσταρε στο Twitter, έδειξε στον κόσμο την «πατριωτική διακόσμηση» του Λευκού Οίκου.

«Το Πνεύμα της Αμερικής φωτίζει τον Λευκό Οίκο», γράφει η λεζάντα της ανάρτησης εξηγώντας ότι μοιράζεται αυτήν την «πανέμορφη επίδειξη πατριωτισμού» με μεγάλη χαρά, ώστε να τη θαυμάσουν όλοι και να βιώσουν την ομορφιά της εποχής των Χριστουγέννων.

Φέτος η γιορτινή διακόσμηση του Λευκού Οίκου μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ψεύτικο χιόνι, στολίδια που παραπέμπουν στην αστερόεσσα και την καμπάνια «Be Best» της Μελάνια αλλά και ένα τεράστιο «advent calendar» που μετρά αντίστροφα μέχρι τη μέρα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η «Πρώτη κυρία των ΗΠΑ», σχεδίαζε με τους συνεργάτες της από το καλοκαίρι το πώς θα είναι η διακόσμηση, ενώ ήταν κι εκείνη που παρέλαβε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Λευκό Οίκο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...