Χρύσπα: Έχω λιποθυμήσει από αδυναμία σε καμαρίνι

Χρύσπα: Έχω λιποθυμήσει από αδυναμία σε καμαρίνι

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις ακραίες δίαιτες που έχει κάνει

Στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» του Alpha, φιλοξενήθηκε η Χρύσπα, η οποία μίλησε για τις επιπτώσεις που είχαν στην υγεία και στον οργανισμό της, οι ακραίες δίαιτες που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Έχω υπάρξει 10 κιλά πάνω, 10 κιλά κάτω. Ιδιαίτερα σε περιόδους που δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν, είχα πολύ άστατο ύπνο. Μέχρι και σήμερα, βάζω και βγάζω κιλά. Έχω κάνει πάρα πολύ ακραίες δίαιτες που είναι καταστροφικές για τον οργανισμό. Το έχω πληρώσει αυτό με θέματα υγείας. Έχω λιποθυμήσει από αδυναμία σε καμαρίνι. Εκεί είναι που κατάλαβα ότι δεν μπορείς να παίζεις με τον οργανισμό σου.

Επαναπαυόμουν, γιατί έβλεπα μια απότομη απώλεια βάρους και μετά έλεγα ότι μπορώ να φάω. Κι αυτό γινόταν αρκετά συχνά. Είχα βουλιμικά επεισόδια στο παρελθόν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να έχω δημιουργήσει διάφορα στον εαυτό μου, όπως με τον θυρεοειδή.

Τα τελευταία χρόνια δεν κάνω ακρότητες όσον αφορά τη διατροφή μου και παράλληλα γυμνάζομαι. Εγώ ήμουν πάντα εντάξει με τα κιλά μου. Οι γύρω μου ήταν που με πίεζαν και έφτανα σε ακραίες καταστάσεις. Τώρα ό,τι και να μου πουν δεν επηρεάζομαι, γιατί είμαι καλά με τον εαυτό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...