«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε τεράστιο αυτοσαρκασμό και ήταν άρρυθμη»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε τεράστιο αυτοσαρκασμό και ήταν άρρυθμη»

Οι αποκαλύψεις γνωστού της συνεργάτη

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπάζογλου, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και έκανε κάποιες ιδιαίτερες αποκαλύψεις.

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε τεράστιο αυτοσαρκασμό και ήταν καλοφαγού. Ήταν συνειδητοποιημένη γι’ αυτό που έκανε. Αυτό που έλεγαν για την Αλίκη ότι δεν είχε ταλέντο, ήταν ανεπίτρεπτο όταν το άκουγα. Απλώς είχε μια δυσκολία, το σώμα της ήταν άρρυθμο. Παρότι είχε μια φοβερή εξυπνάδα και ευφυΐα να αποστηθίζει γρήγορα τον ρυθμό, δεν ήταν φυσικό της αυτό.

Εμένα η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου επέτρεψε να της μιλήσω στον ενικό μετά από δύο χρόνια συνεργασίας. Ήμασταν στο Λονδίνο και μου λέει "Έλα παιδί μου σταμάτα ποια με το κυρία Βουγιουκλάκη! Πες με Αλίκη να τελειώνουμε» ανέφερε.

Ο Δημήτρης Παπάζογλου αναφέρθηκε και στον Θύμιο Καρακατσάνη: «Ένας δύσκολος καλλιτέχνης ήταν ο συγχωρεμένος ο Θύμιος Καρακατσάνης. Δύσκολος άνθρωπος και πάρα πολύ επιφυλακτικός. Αυτή του η ανασφάλεια τον έκανε να είναι πολύ απαιτητικός και να συμπεριφέρεται όχι και πολύ καλά».

Παρακαλούμε περιμένετε ...