Η αποκάλυψη της Μέγκι για το φλέρτ Ντάνου – Ιωαννίδου που έκανε έξαλλη την Καινούργιου

Η αποκάλυψη της Μέγκι για το φλέρτ Ντάνου – Ιωαννίδου που έκανε έξαλλη την Καινούργιου

Της έκανε παρατήρηση on air

Πριν καν παίξει το βίντεο με τα γενέθλια της Εύης Ιωαννίδου, η Μέγκι Ντρίο δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια για την πρώην φίλη της και συμπαίκτρια στο GNTM.

Μετά την προβολή του βίντεο είπε πως η Εύη Ιωαννίδου και ο Γιώργος Αγγελόπουλος «έβγαιναν» και η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με την αποκάλυψη της.

«Ποιος της έκανε πρόταση για το Εζέλ; Ο ίδιος ο Ντάνος; Γιατί ξέρω ότι παλιά έβγαιναν κιόλας ο Ντάνος και η Εύη», είπε η Μέγκι Ντρίο. Η Κατερίνα Καινούργιου την διέκοψε αμέσως και είπε:

«Μη μιλήσει κανείς σας παρακαλώ πάρα πολύ. Εννοείς ότι τα είχε ο Ντάνος με την Εύη; Αυτό δεν είναι ωραίο που κάνεις. Είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής κάποια πράγματα είναι άκομψο. Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε κάτι κακό για σένα.

Είπε η Μέγκι ότι υπήρχε φλερτ, δεν είμαι τρελή. Εγώ δε σου βάζω χέρι. Μην τη δίνεις την άλλη στον αέρα.

Εμένα αυτό που δε μου άρεσε και δεν το παίρνω πίσω, είναι μέσα από την εκπομπή να δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές. Αν θες να πας να τα πεις σε άλλη εκπομπή, να πας στους μεσημεριανούς μπορεί να είσαι καλοδεχούμενη. Εγώ δεν θέλω στη δική μου εκπομπή».

Παρακαλούμε περιμένετε ...