Τάσος Κωστής: Πάλεψα με τον καρκίνο και τώρα είμαστε ισοπαλία

Τάσος Κωστής: Πάλεψα με τον καρκίνο και τώρα είμαστε ισοπαλία

«Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου»

Για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο Τάσος Κωστής ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρνούτογλου.

Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια, μέσα σε όλα, για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και τώρα θεωρεί πως είναι ισοπαλία μαζί του.

«Όταν το άκουσα έπαθα σοκ. Σου φεύγει η γη κάτω από τα πόδια σου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Κωστής. «Ήταν καρκίνος στο παχύ έντερο. Στο πρώτο σοκ, «καρκίνος», δύσκολη λέξη. Συνήθως λέμε η κακιά αρρώστια και το ξορκίζουμε αλλά δεν βγαίνει τίποτα ξορκίζοντας το. Ήθελα πρώτα να καταλάβω με το μυαλό μου τι είναι αυτό που έχω μπροστά μου. Αυτό που έχω είναι μάχιμο; Μπορώ να παλέψω μαζί του; Μόλις ανακάλυψα πως μπορώ να παλέψω μαζί του, πάλεψα και είμαστε ισοπαλία» αποκάλυψε ο δημοφιλής ηθοποιός.

«Δεν θα πω ποτέ τη λέξη κέρδισα, όχι. Δεν ξέρεις ποτέ. Καλά είναι έτσι. Ούτε κέρδισα ούτε έχασα. Ακόμα περισσότερο συνειδητοποίησα πόσο περαστικοί είμαστε από τη ζωή και αυτό το κομματάκι που θα ζήσουμε θα πρέπει να το ζήσουμε όμορφα» πρόσθεσε.

«Δεν θέλω να βλέπω τους δικούς μου ανθρώπους στεναχωρημένους. Επειδή ο γιος μου είναι εσωστρεφής σαν την γυναίκα μου, τα κρατάει όλα πολύ μέσα του, έλεγα καλύτερα να μην έρχεται στο νοσοκομείο. Έδινα εγώ κουράγιο γιατί δεν θέλω να με λυπούνται» δήλωσε με ειλικρίνεια ο Τάσος Κωστής. «Ήθελα να μην έρχεται να με βλέπει έτσι. Έπαιρνα κουράγιο από μόνος μου, δεν χρειάζομαι από τους άλλους».

«Κάπνιζα τριάμισι πακέτα την ημέρα» παραδέχθηκε, επιπλέον, ο Τάσος Κωστής. «Άφησε να μου αφαιρεί ποιότητα ζωής το τσιγάρο και δεν μπορούσα πια να κάνω κάποια πράγματα που ήθελα έτσι όπως ήθελα να τα κάνω».

Παρακαλούμε περιμένετε ...