Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη, είπα τέρμα ο φόβος

Φώτης Σεργουλόπουλος: Όταν με φίλησε ο φαντάρος που μου έκανε τη ζωή δύσκολη, είπα τέρμα ο φόβος

Τι είπε για το bullying που δέχτηκε για την διαφορετικότητα του

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων μίλησε και ένα περιστατικό στον στρατό που του άλλαξε την ζωή.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής περιέγραψε πώς ένας φαντάρος που επρόκειτο να απολυθεί και αρχικά του έκανε καψόνια, τελικά ήθελε να τον φιλήσει.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος που θα πήγαινα στον στρατό να υπηρετήσω την πατρίδα. Εκεί είναι το bullying που θα μπορούσα να πω πως έχω δεχτεί. Μου έκαναν μετάθεση στην Κρήτη, στα Χανιά σε μια πάρα πολύ μικρή μονάδα. Με το που πηγαίνω είναι ένας που θα απολυθεί. Κρητίκαρος, ψηλός, ντερέκι. Με βλέπει και καταλαβαίνει. Ερχόταν το βράδυ και με ξυπνούσε, μου κούναγε το κρεβάτι. Μακάρι να με βλέπει τώρα. Ήμασταν ένα μικρό στρατόπεδο. Αυτός ήταν οδηγός…

Μια μέρα είδα από μακριά το φορτηγό του να έρχεται και πήγα να φύγω. Μου είπε να μπω μέσα και ότι θα με πάει αυτός. Μπήκα μέσα στο φορτηγό. Με πήγε στον θάλαμο. Τον ρώτησα αν απολύεται. Μου λέει "απολύομαι" και σκύβει και με φιλάει. Και ήταν από τις στιγμές τις πιο συγκινητικές που μου έδωσαν τόσο θάρρος στη ζωή μου ώστε να μη ξαναφοβηθώ ποτέ. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται αυτόν που του φωνάζει. Γιατί αυτός που σου φωνάζει έχεις κάτι που θέλει πολύ από σένα, αλλά δεν τολμάει ποτέ να το πει. Τέρμα ο φόβος», είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...