Τσαλίκης: Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα γιατί ήμουν κι εγώ στην αφίσα

Τσαλίκης: Η Άντζελα Δημητρίου αποχώρησε από το σχήμα γιατί ήμουν κι εγώ στην αφίσα

«Την πήρα τηλέφωνο, το είχε κλειστό»

Για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα σε νυχτερινό κέντρο μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος θα συνεργαζόταν μαζί της.

Μιλώντας στο Happy Day ανέφερε:

«Όλα ήταν έτοιμα, κάναμε φωτογράφιση, βίντεο γέλια… δεν είχα ιδέα. Ήταν όλα τέλεια. Χτύπησε το τηλέφωνό μου μια μέρα και μου είπαν ότι αποχώρησε η Άντζελα από το σχήμα. Λέω «γιατί;» και μου λένε: «Της στείλαμε προσχέδιο της αφίσας έξω από το μαγαζί. που στη μία είναι εκείνη μπροστά και στην άλλη εσύ και θίχτηκε».

Είναι τόσο παλιακό και τόσο ξεπερασμένο το 2019 να νομίζει ο κόσμος κάτι που δεν ισχύει, ότι τσακωνόμαστε για μια μαρκίζα. Εγώ 20 χρόνια δεν έχω τσακωθεί ποτέ με συνάδελφο, ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που κάποιος από σχήμα που είμαι αποχωρεί», τονίζει ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Λέω "Η Άντζελα είναι η Άντζελα Δημητρίου, να είναι πρώτη αριστερά". Λέει "έχει θιχτεί". Την πήρα τηλέφωνο, το είχε κλειστό. Αποφάσισε να αποχωρήσει, η ζωή συνεχίζεται. Είμαι τόσο χορτασμένος και ευλογημένος που θα ήμουν πολύ αχάριστος να κάθομαι να τσακώνομαι για μαρκίζες. Το θεωρώ ντροπή!», κατέληξε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...