Ο απίστευτος τρόπος που η Τζάκι κατάλαβε ότι ο Ωνάσης την απατούσε με την Κάλας

Ο απίστευτος τρόπος που η Τζάκι κατάλαβε ότι ο Ωνάσης την απατούσε με την Κάλας

«Δεν ήθελε να με παρατήσει τελείως ελπίζοντας ότι θα γινόμουν η ιδανική σύζυγος που ήλπιζε ότι είχε παντρευτεί»

Αποκαλύψεις σχετικά με τον γάμο του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τζάκι Κένεντι κάνει στο βιβλίο της η στιχουργός και συγγραφέας Κάρλι Σιμόν εξηγώντας ότι «δεν θα την είχα αφήσει να παντρευτεί τον Αριστοτέλη αν την γνώριζα τότε. Θα είχα κάνει κάτι για να διαλύσω τη σχέση».

Η Daily Mail, δημοσίευσε ένα απόσπασμα του βιβλίου Touched By the Sun, που η Σιμόνς υποστηρίζει ότι η Τζάκι Κένεντι της είχε αποκαλύψει πώς ο Ωνάσης «λουζόταν» με κολόνια πριν να δει την Μαρία Κάλας με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση ενώ εκείνοι ήταν παντρεμένοι.

Η συγγραφέας γραφεί στο βιβλίο της μια συζήτηση που είχε με την Τζάκι Κένεντι για εκείνον. «Ο ίδιος αντιμετώπιζε τον εαυτό του ως τον Οδυσσέα και δεν ήμουν εγώ αυτή που θα τον αμφισβητούσα» είχε πει η Τζάκι στην Σιμόν.

«Είχα μεγάλη ανάγκη από κάποιου είδους προστασία και ο Αριστοτέλης μου την πρόσφερε. Χρειαζόμουν αυτή την προστασία για την Καρολίν και τον Τζον (σ.σ. τα παιδιά της Τζάκι Κένεντι)» της είχε εξομολογηθεί.

«Αυτή είναι η έμφυτη τάση της γυναίκας  να προστατεύει τα παιδιά της με κάθε τρόπο» συμπλήρωσε.

Ωστόσο η ίδια περιέγραψε στην συγγραφέα πώς τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Ωνάσης την βαρέθηκε και αναζήτησε ξανά καταφύγιο στα χέρια της Κάλλας.

Ο Ωνάσης της έλεγε πως πρέπει να ταξιδέψει στην Αγγλία για επισκέψεις σε ναυπηγία αλλά η Τζάκι γνώριζε από τη μυρωδιά της κολόνιας του ότι αυτό δεν ίσχυε.

«Αν θα τον συναντούσε στο αεροδρόμιο, θα την έβαζε τότε. Πιστεύω ότι ήθελε να μου δείξει ότι δεν ήμουν τα πάντα για εκείνον» είπε στη συγγραφέα η Τζάκι.

Η Τζάκι έκλεισε τη συζήτηση για τον Ωνάση λέγοντας «δεν ήθελε να με παρατήσει τελείως ελπίζοντας ότι θα γινόμουν η ιδανική σύζυγος που ήλπιζε ότι είχε παντρευτεί».

Παρακαλούμε περιμένετε ...