Συγκλονίζει ο Γιώργος Γεροντιδάκης: Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν μπορούσα να περπατήσω

Συγκλονίζει ο Γιώργος Γεροντιδάκης: Οι πόνοι ήταν φρικτοί, δεν μπορούσα να περπατήσω

«Λάδωσα για να πάρω το δίπλωμα οδήγησης και με κόψανε»

Ο «Μελέτης» από τις Άγριες Μέλισσες ή κατά κόσμον Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με το δίπλωμα οδήγησης αλλά και στο δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε όταν πήρε ξαφνικά 20 πόντους ύψος σε ένα καλοκαίρι.

Έχω ύψος 1μ.92, ήμουν και στην Προεδρική Φρουρά. Δεν έπαιξα ποτέ μπάσκετ, ασχολήθηκα με τον αθλητισμό μόνο στο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Έκανα και μπάσκετ αλλά το σταμάτησα πολύ νωρίς. Σταμάτησα το μπάσκετ στην Γ’ γυμνασίου, ήμουν τότε 1μ.63.

Και πήρα 20 πόντους σε ένα καλοκαίρι. Πονούσα πολύ, δεν μπορούσα να περπατήσω, ήταν φρικτός ο πόνος, επειδή μεγάλωσαν απότομα τα οστά. Ήταν φρικτοί οι πόνοι και δεν ήξερα τι είχα. Και μια μέρα είπα στη μητέρα μου "πάμε στο νοσοκομείο, δεν μπορώ να περπατήσω".

Το δίπλωμα οδήγησης άργησα να το πάρω. "Λάδωσα" και με κόψανε. Εγώ οδηγούσα από τα 15, έπαιρνα το αμάξι της μάνας μου και πήγαινα βόλτες. Όταν πήγα να δώσω εξετάσεις, ξύρισα το μαλλί μου την προηγούμενη μέρα, έβαλα κάτι μαύρα και πήγα.

Πάω και σε κάποια στιγμή μου λέει ο άνθρωπος "κατεβείτε". Ρώτησα αν έγινε κάτι και μου λέει "κατεβείτε". Έκανα φασαρία και για τα χρήματα και με περάσανε για ασφαλίτη. Μου επέστρεψαν τα χρήματα…», είπε μεταξύ άλλων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...