Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Όταν πέθανε η Παξινού άφησε ένα αστρονομικό χρέος 100.000 δρχ

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Όταν πέθανε η Παξινού άφησε ένα αστρονομικό χρέος 100.000 δρχ

«Τα σκόρπαγε τα λεφτά της. Έπαιρνε ταξί από δω και πήγαινε στο Παρίσι με το ταξί»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γιαγιά του Κατίνα Παξινού και τις κακές σχέσεις με τον παππού του Αλέξη Μινωτή.

«Τα σκόρπαγε τα λεφτά της. Έπαιρνε ταξί από δω και πήγαινε στο Παρίσι με το ταξί και φιλοξενείτο και ο ταξιτζής σε πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο.  Τέτοια έκανε άπειρα.

Όταν πέθανε, στο θέατρο Πάνθεον που ήταν η τελευταία παράσταση που πρωταγωνίστησε, είχε αφήσει στο μπαρ του θεάτρου ένα αστρονομικό ποσό χρέους 100.000 δρχ» πρόσθεσε χαρακτηριστικά».

Όσον αφορά τη σχέση με τον παππού του, Αλέξη Μινωτή, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος ανέφερε: «Όσο ζούσε η Παξινού, ήταν με διακυμάνσεις καλή. Από το θάνατο της και μετά τα χαλάσαμε για τα λεφτά. Για τα κληρονομικά. Αυτά που γίνονται στις οικογένειες έγιναν και στη δική μας και αυτό του το χρεώνω και δεν του το ξεχρέωσα ποτέ.

Δεν το έχω συγχωρήσει ακριβώς, το έχω ξεχάσει.  Αισθάνθηκα μεγάλη αδικία από μέρους του. Ήταν σα να με πέταξε από το σπίτι μου ο παππούς μου. Αυτό μου έκανε και ήταν συμπλεγματικός απέναντι στη γυναίκα του. Ήταν πάντα κάτω από την Παξινού» πρόσθεσε.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...