Σπύρος Πώρος: Έχω να δω πέντε χρόνια τα παιδιά μου, έχουν υποστεί ψυχολογική βία

Σπύρος Πώρος: Έχω να δω πέντε χρόνια τα παιδιά μου, έχουν υποστεί ψυχολογική βία

Η εξομολόγηση του γνωστού φωτογράφου για το τελευταίο διαζύγιο του

Ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος ήρθε πίσω στην Ελλάδα μετά από 10 χρόνια και μίλησε για τη ζωή του στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεωνόρα Μελέτη και το σκληρό διαζύγιο που πήρε από την τελευταία του σύζυγο.

«Έχω κάνει τρεις γάμους και έχω αποκτήσει 1 γιο και 4 κόρες! Μέχρι να λυθεί το οικονομικό με την πρώην σύζυγο μου, δε μπορώ να δω τα παιδιά μου. Έχω να τα δω πέντε χρόνια. Έχω κερδίσει όλα τα δικαστήρια με την πρώην σύζυγο μου, αλλά με υποχρέωσαν να φύγω από την νέα Ζηλανδία. Δεν σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις» είπε.

«Υπήρξα κάλος πατέρας, αλλά όχι καλός σύζυγος. Συνέχισα να μένω με την πρώην σύζυγο μου γιατί δεν ήθελα να χάσω τα παιδιά μου. Είχα κάνει μεγάλη περιουσία, αλλά πλαστογράφησαν την υπογραφή μου και την έχασα. Η ψυχολόγος είπε ότι τα παιδιά έχουν υποστεί ψυχολογική βία».

«Γράφω βιβλίο για όσα έγιναν με την πρώην σύζυγο μου. Όταν κατάλαβα τι μου συνέβη ήμουν σαν ζόμπι… Μέτα την περιπέτεια με την πρώην σύζυγο μου αποφάσισα να ασχοληθώ με τη φιλανθρωπία».

Ο Σπύρος Πώρος ανέφερε ότι έχει φωτογραφίσει πολλούς διάσημους στη διάρκεια της καριέρας , ενώ ανέφερε ότι έκανε το μοντέλο για να εξοικονομήσω χρήματα και να γίνω φωτογράφος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...