Συγκλονίζει πρώην παίκτης του Survivor: Μου τρύπησαν το κορμί, τον πνεύμονα και μου έβαλαν έναν σωλήνα…

Συγκλονίζει πρώην παίκτης του Survivor: Μου τρύπησαν το κορμί, τον πνεύμονα και μου έβαλαν έναν σωλήνα…

«Δεν επανήλθε ο πνεύμονας, δυστυχώς…»

Ο Βασίλης Σιμός ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο πρώην παίκτης του Survivor βγήκε από το νοσοκομείο μετά από την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Έπαθα ένα μεγάλο ατύχημα, μου έσκασε μια φυσαλίδα στον πνεύμονα και μου τρύπησε τον πνεύμονα στα καλά καθούμενα. Αυτό λέγεται πνευμοθώρακας, το έμαθα κι εγώ στην πορεία, γιατί στην αρχή δεν ήξερα. Ήταν κάτι πολύ δύσκολο κι επίπονο.

Χρειάστηκε χειρουργείο στην αρχή για να μου μπει ένα μηχάνημα, το οποίο σου τρυπάει το κορμί και τον πνεύμονα για να μπει ένας σωλήνας. Δεν επανήλθε ο πνεύμονας, δυστυχώς… Έκανα υπομονή, είχα θετική ενέργεια.

Αυτό τυχαίνει στα ψηλά νεαρά άτομα. Το δικό μου ήταν ένα τυχαίο γεγονός, μπορεί να έχει προκληθεί από διάφορα πράγματα, ακούγονται πολλές απόψεις. Είχα κάποιες κύστες, οι οποίες έπρεπε να αφαιρεθούν.

Έμεινα 20 μέρες στο νοσοκομείο, τώρα είμαι καλά. Πρέπει να προσέχω πολύ, δεν κάνει για δύο μήνες να σηκώσω βάρος, δεν κάνει να δένω τα κορδόνια μου», εξομολογήθηκε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...