Σοφία Αρβανίτη: Ο χαμός του αδερφού μου με έκανε να…

Σοφία Αρβανίτη: Ο χαμός του αδερφού μου με έκανε να…

Εξήγησε και τους λόγους που σταμάτησε το τραγούδι

Η Σοφία Αρβανίτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μεσάνυχτα και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του αδελφού της, ο οποίος έσωσε στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι 73 ανθρώπους.

«Ο χαμός του αδερφού μου με έκανε να βλέπω τα πράγματα μέσα από ένα πέπλο, πιο θολά! Αποφάσισα να μη χάσω ποτέ το κοριτσάκι που κρύβω μέσα μου!

Δε θέλω να ξεχάσω τον αδελφό μου, θέλω να νιώθω ότι είναι ακόμα διπλά μου! Ο αδελφός μου έσωσε 73 ανθρώπους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Ο αδερφός μου ήταν ένας ήρωας!», ανέφερε.

«Δεν κατάλαβα ότι πλησίασε το τέλος για τον αδερφό μου, ήθελα να τον έχω κοντά μου», κατέληξε.

O λόγος που σταμάτησε το τραγούδι

«Επαγγελματικά είχα έντονα σκαμπανεβάσματα με αποτέλεσμα να εγκαταλείψω το τραγούδι. Έφυγα από το τραγούδι γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια! Δε μου άρεσε καθόλου αυτό το τοπίο, με τρόμαζε και ήθελα να βγω!

Και ο γάμος μου, δεν πήγε καλά.  Δεν ήθελα να χρησιμοποιώ την προσωπική μου ζωή για να είμαι στα περιοδικά. Έμεινα πεντέμισι χρόνια παντρεμένη», σημείωσε.

«Πιστεύω ότι αυτό που πήγε λάθος είναι ότι και οι δύο αποφασίσαμε πολύ γρήγορα μέσα σε 6 μήνες να προβούμε σε κάτι τόσο σοβαρό. Εγώ το έκανα για τους δικούς μου λόγους επειδή ήθελα να προσπαθήσω να γίνω μητέρα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...