Αντρέας Γεωργίου: Αντιγραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα ήμουν αν…

Αντρέας Γεωργίου: Αντιγραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα ήμουν αν…

«Δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω ή να απαντήσω, αν και πολλές φορές μπερδεύονται με αυτά που γράφονται στα fan clubs και το κάνουν προσωπικό»

Για το συμβόλαιο του με τον Alpha αλλά και για αυτό με τον ΣΚΑΪ με τον οποίο συνεργάζεται πλέον αλλά και για όσους τον συγκρίνουν με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη, μίλησε ο Αντρέας Γεωργίου σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Gala.

Στο συμβόλαιό του με τον Alpha υπήρχε και όρος για μια ταινία: «Η ταινία αυτή στον Alpha θα γινόταν αν καθόμουν άλλον έναν χρόνο στο κανάλι. Με τον ΣΚΑΪ δεν εμπλέκεται καμία ταινία στη συμφωνία μας. Ο κινηματογράφος είναι κάτι άλλο από την τηλεόραση, αν δεν έχω κάτι να πω δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Υπάρχουν δύο-τρία σενάρια στο μυαλό μου, αλλά ακόμα δεν νιώθω έτοιμος να προχωρήσω».

Πολλοί λένε ότι είναι αντιγραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τι απαντά ο ίδιος; «Αντιγραφή του Παπακαλιάτη θα ήμουν αν έκανα ένα εβδομαδιαίο σίριαλ. Εγώ κάνω καθημερινό, γυρίζω οκτώ επεισόδια την εβδομάδα, που σημαίνει βιομηχανία.

Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η δυσκολία η δική μας έγκειται στο να κρατήσουμε ένα επίπεδο στο αποτέλεσμα σε σχέση με τον χρόνο που έχουμε και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δουλεύουμε σε πολύ σκληρές συνθήκες, είτε αυτό λέγεται καύσωνας, είτε μετακίνηση μεταξύ χωρών, είτε βροχή, γιατί όλα τα γυρίσματα είναι σε φυσικούς χώρους και όχι σε στούντιο.

Και αυτή η μηχανή δεν πρέπει να σταματάει, πρέπει να παράγει σκηνές κάθε μέρα για να βγει ο όγκος της δουλειάς. Γυρίζουμε δύο επεισόδια την ημέρα, ενώ ένα εβδομαδιαίο σίριαλ θέλει δέκα μέρες για ένα επεισόδιο. Άρα δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Γράφονται και λέγονται πολλά.

Δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω ή να απαντήσω, αν και πολλές φορές μπερδεύονται με αυτά που γράφονται στα fan clubs και το κάνουν προσωπικό. Δεν έχω απαντήσει και δεν θα απαντήσω γιατί εγώ κάνω τη δουλειά μου, με τους ανθρώπους που πιστεύω και ο κόσμος επιλέγει, και σέβομαι την επιλογή του κόσμου», είπε ο Αντρέας Γεωργίου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...