Η εξομολόγησή της Ναστάζιας Μητροπούλου για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφο της

Η εξομολόγησή της Ναστάζιας Μητροπούλου για την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφο της

«Σχεδόν πήγε να με πνίξει, την τελευταία φορά νόμιζα ότι αυτό θα είναι το τέλος μου»

Πρόσφατα, η Ναστάζια Μητροπούλου «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook φωτογραφίες οι οποίες απεικόνιζαν το μελανιασμένο της κορμί και της συνόδευε με λεζάντα-παράκληση στον πρώην σύντροφο της να μην την ξαναενοχλήσει.

Στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» το μοντέλο μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη.

«Ήταν πάρα πολύ άσχημο αυτό που μου έκανε ο πρώην σύντροφός μου, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχολογικά. Τον παρακάλεσα να σταματήσει να με παρενοχλεί, μου έκανε τη ζωή κόλαση.

Είχα φάει μπουνιές στο κεφάλι, δεν το είπα όμως πουθενά αυτό. Με είχε κλωτσήσει στη μέση πάρα πολύ άσχημα. Η τελευταία φορά ήταν η χειρότερη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό από τον πόνο, παντού είχα μελανιές. Νόμιζα ότι θα πεθάνω!

Δεν ήταν μόνο μια φορά που είχε γίνει αυτό, ήταν πολλές φορές. Με χτύπαγε, με απειλούσε… Σχεδόν πήγε να με πνίξει, την τελευταία φορά νόμιζα ότι αυτό θα είναι το τέλος μου. Με έπιασε από τα μαλλιά στο δρόμο και με έσυρε στην πολυκατοικία, στις σκάλες.

Με είχε χτυπήσει στη μέση και δεν μπορούσα να περπατήσω, κρατούσα ένα σκουπόξυλο για να μπορώ να περπατάω. Τώρα έχω να κάνω δύο χειρουργεία, το ένα είναι στη σπονδυλική στήλη», είπε η Ναστάζια Μητροπούλου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...