Τα «καρφιά» του Ουγγαρέζου για τον Τανιμανίδη: Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη

Τα «καρφιά» του Ουγγαρέζου για τον Τανιμανίδη: Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη

«Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Δείχνει μια ειρωνεία που δεν μου αρέσει καθόλου»

O Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε τους δημοσιογράφους και εκείνοι τον ρώτησαν για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του «Boom».

O παρουσιαστής άρχισε να μην αισθάνεται άνετα, γεγονός που φάνηκε καθώς δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Στο πλατό του Πρωινό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε αρκετά για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

«Διέκρινα μια δυσφορία στο τέλος όταν τον ρώτησαν για τα τηλεοπτικά. Νομίζω ότι γνωρίζει κι εκείνος και η εταιρεία που ανέλαβε το pr ότι θα ερωτηθεί. Γιατί κι εμένα με πήραν να πάω, απίστευτο γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω καν. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω, ούτε για να τον στηρίξω ούτε για να του πω χρόνια πολλά. Δεν πάω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Στο πλαίσιο της δουλειάς, αν πληρωθώ θα πάω. Το κάλεσμα είναι, προφανώς, για να δείξουμε την επιτυχία της επιχείρησής μας. Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη», είπε και συνέχισε:

«Δεν έχεις προσλάβει τις κάμερες να σε ρωτούν αυτά που θες να σε ρωτούν για την προώθηση της επιχείρησής σου. Θα σε ρωτήσουν και αυτό. Κι επειδή ενημερώθηκα ότι όταν έκλεισαν οι κάμερες τους είπε «ρε παιδιά εγώ σας φώναξα για να πούμε για την επιχείρηση κι εσείς με ρωτάτε για τέτοια»; Έτσι είναι τα πράγματα. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Δείχνει μια ειρωνεία που δεν μου αρέσει καθόλου».

«Ένα μικρόφωνο χρειάζεσαι και να είσαι ο εαυτός σου, όπως ακούσαμε από την Χριστίνα Μπόμπα. Δεν κάνουμε καμιά δουλειά εδώ πέρα, χαβαλέ κάνουμε!», κατέληξε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...