Άρης Καβατζίκης σε Άννα Μαρία Βέλλη: Δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα

Άρης Καβατζίκης σε Άννα Μαρία Βέλλη: Δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα

Μια νέα κόντρα ξέσπασε στη showbiz

Η Άννα Μαρία Βέλλη συμμετέχει στην παράσταση «Κούκλες» που θα παίξει και η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν.

Ο Άρης Καβατζίκης σχολίασε τη συμμετοχή της στην παράσταση και εκείνη του απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Της έγραψα ένα πολύ μεγάλο μήνυμα και της το έστειλα χθες, πολύ χαμηλών τόνων. Κυρία Άννα Μαρία Βέλλη εγώ ήθελα να σας πω πώς σε αυτή εδώ την εκπομπή δεν υποστήριξα ποτέ ότι στον ελεύθερο μου χρόνο διαβάζω Ίψεν. Αντιθέτως βλέπω πάρα πολύ θέατρο, εύχομαι να βλέπετε και εσείς ως νεαρή ηθοποιός και να είχατε την ευκαιρία να δείτε τη περσινή σεζόν την κυρία Αμαλία Μουτούση, ένα υποκριτικό υπόδειγμα στην παράσταση «Κουκλόσπιτο», για να δείτε πώς παίζεται η «Νόρα». Εσείς κάνετε μία άλλη προσέγγιση και μπορεί και να έρθω να τη δω και αυτή τη προσέγγιση, δεν σας αφορά αυτό βέβαια όμως. Την Νόρα την έχω δει, ωστόσο δεν διαβάζω Ίψεν στον ελεύθερο μου χρόνο. Εσείς οφείλετε να διαβάζετε Ίψεν γιατί δηλώνετε ηθοποιός.

Ως δημοσιογράφος συστήθηκα, είμαι μεγάλος σε ηλικία, αλλά έτσι συστήθηκα, δεν βγήκα πάνω σε τραπέζια να κάνω τη γατούλα και μετά να παρουσιαστώ ως ηθοποιός… Σας είδα να κυλιέστε πάνω σε τραπέζια, ναζιάρικα. Μπήκα στο Instagram σας και σας είδα γυμνή. Καλά κάνετε… Έχετε αγγίξει πολλούς τομείς. Γιατί θεωρείτε ότι σας έθιξα; Εγώ εύχομαι ο χρόνος να αποδείξει την υποκριτική σας δεινότητα και τις σπουδές σας, να βγείτε στο θέατρο και να τα καταφέρετε. Προς το παρόν δεν σας ξέρω ως ηθοποιό αλλά ως Youtuber – Influencer», κατέληξε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...