Η απάντηση του Σκαρμούτσου για τον Μποτρίνι και τις καταγγελίες στο εστιατόριο του

Η απάντηση του Σκαρμούτσου για τον Μποτρίνι και τις καταγγελίες στο εστιατόριο του

«Το θεωρώ λίγο τραβηγμένο»

Στο Πρωινό κέδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Έκτορα Μποτρίνι, αλλά για το κράξιμο και το bullying που ζει  ο ίδιος καθημερινά.

«Ο Έκτορας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ταλαντούχος, ο οποίος έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια που μαγειρεύει πάρα πολλούς μάγειρες. Δεν ήμουν εκεί και δεν μπορώ να πω τι συνέβη, το θεωρώ λίγο τραβηγμένο, χωρίς βέβαια να μπορώ να πάρω θέση. Ο κόσμος θεωρεί ότι η μαγειρική είναι ένα εύκολο επάγγελμα, σε αυτό μπορεί να φταίμε και οι μάγειρες μέσα από την τηλεόραση.

Στις δικές μου κουζίνες επικρατεί ηρεμία. Ενώ στην αρχή, όταν πρωτοξεκινούσα, ήμουν πολύ νευρικός και μου έβγαιναν τα νεύρα, αψιμαχίες, διαπληκτισμοί λεκτικοί. Όσο καταστάλαζα στο τι θέλω να κάνω με τη μαγειρική τόσο πιο πολύ χαλάρωνα και ηρεμούσα. Έχω δώσει στο γιο μου το όνομα “Δημήτρης”, ήταν μια σύντομη απόφαση όταν ήταν μικρός γιατί είχε θέμα με την καρδιά του.

Έχω θέμα με τον κόσμο που ακόμα και σήμερα με αποκαλεί «ο άνθρωπος με τα τατουάζ», με κατακρίνει. Ζω κράξιμο και bullying καθημερινά, δηλαδή με κράζουν για διάφορα πράγματα. Με κράζουν γιατί έχω τατουάζ, με κράζουν γιατί είμαι τηλεμάγειρας. Δεν γίνεται το 2019 κάποιοι, επειδή τυχαίνει και κάνω τηλεόραση, να με αποκαλούν τηλεμάγειρα λες και βγήκα χθες.

Και ήμουν από τους πρώτους, ο οποίος βγήκε και είπε και παραδέχτηκε πράγματα και ακόμα και γι’ αυτό με κράξανε, και καλά πώς είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα. Αυτοί που κρίνουν πρέπει να ξέρουν ότι έχουμε από πίσω μας κάποιους ανθρώπους, έχουμε οικογένεια», είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...