Οι νέες δηλώσεις του Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας

Οι νέες δηλώσεις του Καλίδη περί ομοφυλοφιλίας

Μια συνέντευξη έχει φέρει ταραχή στην showbiz - «Δεν ήθελα ποτέ να ταχτώ απέναντι από τους ομοφυλόφιλους και δεν τάχτηκα ποτέ»

Την άποψη του περί ομοφυλοφιλίας εξέφρασε ο Πάνος Καλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν λίγες μέρες και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας, όχι κατά των ομοφυλόφιλων. Έχω φίλους ομοφυλόφιλους, αλλά δεν υποστηρίζω ότι αυτό είναι φυσιολογικό και καλό, γιατί όλα εξελίσσονται στη ζωή μας...» ανέφερε σε ερώτηση που δέχθηκε από τη δημοσιογράφο για λογαριασμό του περιοδικού Λοιπόν, και πρόσθεσε αναφερόμενος στους γάμους, τα σύμφωνα συμβίωσης και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. «Ακριβώς, εκεί θέλω να καταλήξω, αν εξελιχθεί η ομοφυλοφιλία, που θα καταλήξει, σε κάτι καλό; Όταν ένας ομοφυλόφιλος υιοθετήσει ένα παιδί και το μεγαλώσει ως πατέρας, αυτό είναι καλό. Αν ένας ομοφυλόφιλος, εξωτερικά άντρας, το μεγαλώσει σαν μητέρα, το παιδί όταν καταλάβει πολύ γρήγορα τι γίνεται, μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα. Ειδικοί είναι οι ψυχολόγοι σε αυτό. Δεν είναι το φυσιολογικό αυτό. Δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί έχουν όλοι, αλλά δεν είναι το ίδιο να μεγαλώνεις ένα παιδί κι ένα ζώο.».

Οι δηλώσεις του αυτές σχολιάστηκαν αρνητικά από εκπροσώπους της εγχώριας showbiz οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους μέσω αναρτήσεων τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Ο Πάνος Καλίδης, το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να αναφερθεί ξανά στο θέμα της ομοφυλοφιλίας και στις δηλώσεις του, βλέποντας το κύμα αντιδράσεων το οποίο είχε δημιουργηθεί.

Ο τραγουδιστής, μέσω ενός instastory ανέφερε: «Επειδή ξέρω ότι αύριο θα πρέπει να δώσω κατάθεση στο τμήμα Γλυφάδας για αυτήν τη δήλωση ΤΟΝΙΖΩ ότι είμαι κατά της ομοφυλοφιλίας και όχι των ομοφυλόφιλων... Η ομοφυλοφιλία είναι μια ιδιαιτερότητα σεξουαλικού προσανατολισμού, μια έλξη δυο ανθρώπων του ιδίου φύλου, που μπορεί όντως να είναι πολύ δυνατή και ουσιαστική... Αυτό όμως δεν είχε καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία του 2019 που έχει πάρει μορφή μόδας και μαγκιάς» έγραψε στην ανάρτηση του.

Η συνέντευξή του Πάνου Καλίδη σχολιάστηκε και στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».  «Είναι σωστό να είμαστε προσεκτικοί όταν διατυπώνουμε δημόσιο λόγο. Σε πιάνει ένα σφίξιμο και σκέφτεσαι διάφορα πράγματα που μπορεί να προκαλέσει αυτό. Είναι καλό να είμαστε πολύ προσεκτικοί…» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Έχω κανονίσει να παντρέψω ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία»

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Πάνος Καλίδης, παραχωρώντας συνέντευξή το μεσημέρι της Πέμπτης, δέχθηκε ερώτηση για το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφιλίας.

«Δεν ήθελα ποτέ να ταχτώ απέναντι από τους ομοφυλόφιλους και δεν τάχτηκα ποτέ. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπάνε, είμαστε φίλοι. Σε λίγο καιρό έχω κανονίσει να παντρέψω κιόλας ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία. Όπως δεν θα μου άρεσε να βλέπω ένα ζευγάρι straight να φιλιέται στον δρόμο. Η ομοφυλοφιλία η σημερινή είναι σώνει και καλά να το επιδεικνύει ο άλλος. Εν πάση περιπτώσει, εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ο άλλος ό,τι νιώθει, στην ελευθερία του ανθρώπου, αλλά έχω κι εγώ πιστεύω, θέλω κι αισθήματα και αυτό λέω», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης στην κάμερα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...