Ντέμι Μουρ: Βιάστηκε στα 15 και στα 42 απέβαλε το παιδί του Άστον Κούτσερ

Ντέμι Μουρ: Βιάστηκε στα 15 και στα 42 απέβαλε το παιδί του Άστον Κούτσερ

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις στο βιβλίο που ετοιμάζεται να βγάλει η ηθοποιός

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η Ντέμι Μουρ σχετικά με την προσωπική της ζωή και την σχέση της με το αλκοόλ και τις ουσίες.

Η 56χρονη ηθοποιός γράφει ένα νέο βιβλίο και σε αυτό περιέχει αποκαλύψεις που είναι σοκαριστικές. Η γοητευτική ηθοποιός αναφέρει πως έπεσε θύμα βιασμού στα 15 της και 27 χρόνια αργότερα ξεκίνησε να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Εκτός από το γεγονός του βιασμού όμως, η Ντέμι Μουρ αποκάλυψε πως κατά την διάρκεια της σχέση της με τον Άστον Κούτσερ είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη.

Στα 42 της χρόνια η ηθοποιός έμεινε έγκυος ωστόσο στη συνέχεια απέβαλε. Τότε ήταν η αρχή της σχέσης τους, ωστόσο αργότερα όταν παντρεύτηκαν προσπάθησαν ξανά να κάνουν παιδί αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μετά την αποβολή η ηθοποιός βρήκε παρηγοριά πάλι στο αλκοόλ, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνο για όλα όσα συνέβησαν.

Το 2005 το ζευγάρι παντρεύτηκε και προσπάθησαν ξανά να αποκτήσουν παιδί με εξωσωματική, χωρίς όμως καμία επιτυχία. Μάλιστα θα έδιναν το όνομα Τσάπλιν Ρέι. Το 2011 το ζευγάρι χώρισε, μόλις η ηθοποιός έμαθε πως εκείνος υπήρξε άπιστος μαζί της.

Για την σχέση τους ανέφερε, πως μαζί του ζούσε τα δεύτερα νιάτα της, πολύ καλύτερα από ότι και όταν η ίδια ήταν 20 ετών.

1
σχόλιο
  1. avatar john

    υπαρχει καμμια που να μην την εχουνε βιασει ????? ελεος πια.....καραμελλα εγινε...

Παρακαλούμε περιμένετε ...