Χατζηβασιλείου: Είδε την κάμερα και άρχισε να τρέχει ενοχλημένη

Χατζηβασιλείου: Είδε την κάμερα και άρχισε να τρέχει ενοχλημένη

Η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε από την παρουσία του δημοσιογράφου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μετά από πολλά χρόνια, φέτος, ακούγεται πως δεν θα συνεχίζει στον Alpha . Φήμες την θέλουν να μην έχει βρει κάποια στέγη μέχρι στιγμής σε κανένα άλλο κανάλι.

Η ίδια, πριν από λίγες μέρες, εξέφρασε την δυσαρέσκεια της μέσω ενός μηνύματος στο Instagram.

«Αυτό το καλοκαίρι μου δίδαξε πολλά. Μου ξεσκαρτάρισε την ήρα από το σιτάρι στο χώρο της δουλειάς, των φίλων, των σχέσεων. Ήταν ένα πολύτιμο καλοκαίρι. Βγαίνω απ’αυτό δυνατότερη και σοφότερη. Με εξωτερικές φαινομενικές… λαβωματιές αλλά εσωτερική ανασύνταξη. Με την επίγνωση ότι δεν περιμένω τίποτα κι από κανέναν (άλλωστε ποτέ δεν περίμενα ούτε και πήρα), αλλά μόνο από την εσωτερική μου δύναμη και την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Που στις δυσκολίες και τις ανατροπές, μαθαίνει να διευρύνει τα όριά του. Κι όποιος δεν έχει καταλάβει ότι ήρθε σ’αυτή τη ζωή για να διευρυνθεί και να εμπειραθεί έναν καλύτερο εαυτό, απλά έχει χάσει το παιχνίδι. Αν έχω εμπνεύσει έστω και έναν από σας, θεωρώ ότι είμαι στον προορισμό μου. Σ’ευχαριστώ καλοκαίρι μου δύσκολο που με πήγες παραπέρα. Είμαι ευγνώμων για ΟΛΑ στο Θεό και το σύμπαν» είχε γράψει.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» την εντόπισε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και η ίδια δεν έκρυψε την ενόχληση της.

Όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να της μιλήσει, η παρουσιάστρια σε έντονο ύφος του είπε: «Μιλάω στο τηλέφωνο» και έφυγε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...