Αντώνης Ρέμος: Ο ΑΝΤ1 μου έκλεισε την πόρτα. Όλο κάτι γίνεται…

Αντώνης Ρέμος: Ο ΑΝΤ1 μου έκλεισε την πόρτα. Όλο κάτι γίνεται…

Η αναφορά του τραγουδιστή στην συνεργασία του με το κανάλι

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

«Ο ΑΝΤ1 μου έκλεισε την πόρτα. Όλο κάτι γίνεται, κάτι μαγειρεύεται και στο τέλος δεν ευδοκιμεί αυτό» είπε ο τραγουδιστής.

Με τον Γιώργο Λιάγκα να προσθέτει:  «Για την περίοδο του ΑΝΤ1, είναι άκομψο, γιατί κι εγώ ήμουν έξι εκπληκτικά χρόνια στο ΑΝΤ1. Υπήρχε ένα στέλεχος του ΑΝΤ1 που κάποια στιγμή όταν ρωτήθηκε για το αν τον Ρέμο τον θέλουμε ή δεν το θέλουμε, είχε πει ότι ο Ρέμος δεν πουλάει.

Και είχε πει συγκεκριμένα ότι ένας τραγουδιστής που λέγεται Πέτρος Ιακωβίδης πουλάει περισσότερο από τον Ρέμο. Δηλαδή, η απάντησή τους σε μια έκκληση, όχι του Ρέμου, σε καμία περίπτωση δεν θα παρακαλέσει ο Ρέμος, είναι ο Ρέμος, το νούμερο 1…

Σε κάποια στιγμή η εταιρεία του είχε δυσαρεστηθεί γιατί ένας ραδιοφωνικός σταθμός που ανήκει στον ΑΝΤ1 δεν έπαιζε τα τραγούδια του Ρέμου. Και λέει η εταιρεία ή κάποιος άνθρωπος από την εταιρεία ότι θέλετε να έρθει ο Ρέμος στον ΑΝΤ1 και δεν παίζετε τα τραγούδια του στο ραδιόφωνό σας…

Και λέει κάποιο στέλεχος του ραδιοφώνου του ΑΝΤ1 ότι δεν πουλάει ο Ρέμος, αλλά πουλάει ο Ιακωβίδης».

Παρακαλούμε περιμένετε ...