Μάρκος Σεφερλής: Η ατάκα στην Καινούργιου για τον σύντροφο της που την «πάγωσε»

Μάρκος Σεφερλής: Η ατάκα στην Καινούργιου για τον σύντροφο της που την «πάγωσε»

Τι είπε ο ηθοποιός και πως αντέδρασε η παρουσιάστρια

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» έδωσε συνέντευξη ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου.

«Η Κατερίνα πάντα έρχεται σε όλα τα θέατρα και πάντα με παρέα. Είναι φαν μου το αγόρι αυτό το πανέμορφο, που αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωπος έξυπνος, έχει πολύ γούστο και έτσι δικαιολογείται και η προτίμησή του στην Κατερίνα» και η παρουσιάστρια ήρθε σε αμηχανία.

«Έχω ακούσει τόσα πολλά για μένα που δεν με φοβίζουν ούτε αυτά που θα ακούσω για μένα ή που ακούω ούτε αυτά που θα ακούσω για τον Γιώργο. Ο Γιώργος είναι μια προσωπικότητα έντονη, κάνει με πάθος αυτό που αναλαμβάνει να κάνει.

Η λάσπη που έχω φάει έγινε κάποια στιγμή… μπετόν γι’ αυτό και πλέον δεν με κουνάει τίποτα. Δεν χρειάζεται να απαντήσω για το αν κάποιοι δεν μιλάνε με καλά λόγια για μένα. Δεν έγινε από την αρχή, έγινε όταν απέκτησα αυτή τη μεγάλη δύναμη από τον κόσμο. Δεν συγχωρούν σε έναν καλλιτέχνη να έχει τόσο πολύ κόσμο που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν νομίζω ότι οι κριτικοί έχουν πει κακό λόγο για μένα. Οι σπουδαίοι κριτικοί έχουν πει τα καλύτερα και όχι μόνο μία φορά. Οι συνάδελφοί μου μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους για πιο λόγο λένε αυτά που λένε για μένα. Κι εγώ είμαι συνάδελφός τους, δεν εκφράζομαι άσχημα για κανέναν συνάδελφό μου. Ο καθένας κάνει αυτό που κάνει όπως νομίζει», είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...