Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Συνατσάκη στον Μουτσινά με αφορμή τα γενέθλια του

Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Συνατσάκη στον Μουτσινά με αφορμή τα γενέθλια του

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τα συναισθήματα της για τον καλό της φίλο

Με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου Μουτσινά, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της για τον φίλο της να του ευχηθεί και να του πει δημόσια «ευχαριστώ».

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρουν οι δυο τους ανέμελοι και χαμογελαστοί.

«Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωή... σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια Χρόνια Πολλά Νικόλα» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και όπως ήταν φυσικό σχόλια και likes κατέκλυσαν την φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Νικόλας έχει τα γενέθλια του σήμερα και χαίρομαι πολύ που είναι στην ζωή μου και που γίναμε φίλοι, όχι «αναγκαστικά» και για λίγο λόγω δουλειάς, αλλά κανονικά και σε φυσιολογικούς ρυθμούς αφού σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα μπορούσαμε να χαθούμε όπως πολύ συχνά γίνεται σε αυτόν τον «χώρο» αλλά εμείς μόλις που είχαμε ξαναβρεθεί από εκείνη την προηγούμενη ζωη... σε ευχαριστώ δημοσίως για τα άπειρα γέλια, από αυτά που στραπατσάρεται η μούρη (βλέπε φωτο), για τα ξενύχτια με κουβέντες και για την έμπνευση! Σε θαυμάζω για όλη την εξέλιξή σου και σου στέλνω αστέρια ✨✨✨✨✨ Χρόνια Πολλά Νικόλα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...