Η 14χρονη Νεφέλη, δεν μιλάει αλλά ερμηνεύει Πρωτοψάλτη και συγκινεί

Η 14χρονη Νεφέλη, δεν μιλάει αλλά ερμηνεύει Πρωτοψάλτη και συγκινεί

«Ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή»

Μπροστά σε ένα συγκινητικό περιστατικό ήραν όσοι βρέθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο του Κουρίου προκειμένου να απολαύσουν τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Η ερμηνεύτρια, βρισκόταν στη σκηνή όταν ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο δεν μιλάει και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα βρέθηκε δίπλα της και της πήρε το μικρόφωνο.

«Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η 14χρονη Νεφέλη τραγούδησε μοναδικά το «Χειροκρότημα» και συγκίνησε τους πάντες.

Την ιδιαίτερη αυτή στιγμή θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία έγραψε στο Facebook: «Η μικρή Νεφέλη ήρθε σαν ελάφι στη σκηνή, μου πήρε το μικρόφωνο και με περίσσιο θάρρος τραγούδησε με ουράνια φωνή. Μας διαπέρασε ο τρόπος, το πάθος της, η αποφασιστικότητα και η λαχτάρα στο βλέμμα της. Μας γονάτισε συναισθηματικά και ταυτόχρονα μας έστειλε στο υπερπέραν. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή του καλοκαιριού, και ίσως των τελευταίων χρόνων δεν έχει σημασία, η σημασία είναι αλλού στο θαύμα της μουσικής. Η Νεφέλη δεν μιλάει, μόνο τραγουδάει».

Παρακαλούμε περιμένετε ...