Ο Γρηγόρης Γκουντάρας υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα απολογητικό και ένα τρυφερό μήνυμα

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα απολογητικό και ένα τρυφερό μήνυμα

Οι δυο αναρτήσεις του δημοσιογράφου στο Instagram

Το δυναμικό τηλεοπτικό του comeback προετοίμαζε ο Γρηγόρης Γκουντάρας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και αυτό του στέρησε πολύτιμο χρόνο από τα παιδιά του.

Ο δημοσιογράφος, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Alpha βρήκε «στέγη» στο Open στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στην πρωινή εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ο ίδιος μέσω δυο αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απολογηθεί αλλά και να στείλει ένα τρυφερό μήνυμα.

Στη πρώτη του ανάρτηση. «ανέβασε» μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στη θάλασσα και παίζει με τους γιους του και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Αυτοί οι ωραίοι τύποι?,οι χαβαλέδες της οικογένειας αυτό το καλοκαίρι μου έλειψαν...‼️Δεν τους χάρηκα όπως τα προηγούμενα καλοκαίρια☀️,όμως τους εξήγησα και μου είπαν πως καταλαβαίνουν...✔️Καλή εβδομάδα με υγεία❣️,κοντά στα παιδιά μας?και τα καλύτερα έρχονται...?✔️».

Στη δεύτερη ανάρτηση του, στη φωτογραφία απεικονίζεται η σύζυγος του Ναταλί Κακαβά στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. «Τα κορίτσια μου...❣️Το ένα @n.kakkava για μια ζωή❤️ το άλλο @katken85 ?❤️,αρχικά για εφέτος??,αλλά πότε δεν ξέρεις‼️‼️Κάτι μου λέει πως θα περάσουμε-περάσετε πολύ ωραία ?‼!!!» έγραψε στη λεζάντα ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...