Σαλταφερίδου – Χούτος απόλαυσαν το μπάνιο τους σε απομονωμένη παραλία της Αττικής

Σαλταφερίδου – Χούτος απόλαυσαν το μπάνιο τους σε απομονωμένη παραλία της Αττικής

Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor κάθισαν μακριά από τους υπόλοιπους λουόμενους - Δείτε τις φωτογραφίες

Εύη Σαλταφερίδου και Λάμπρος Χούτος θέλησαν να απολαύσουν τον καλοκαιρινό ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι δυο πρώην παίκτες του Survivor την Κυριακή, βρέθηκαν σε δυσπρόσιτη παραλία του Λαυρίου για κουβεντούλα και μπανάκι.

Επέλεξαν να κάτσουν μακριά από τον ελάχιστο κόσμο που υπήρχε στη παραλία γι’ αυτό και άπλωσαν τις πετσέτες τους στα βράχια.

Ο Λάμπρος Χούτος, πιο τολμηρός, έπεσε πρώτος στη θάλασσα και για αρκετή ώρα παρέμεινε στη θάλασσα ενώ προσπαθούσε να παροτρύνει την Εύη Σαλταφερίδου να βουτήξει.

Η γυμνάστρια έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με το μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και προτίμησε να κάνει ηλιοθεραπεία πρώτα.

Έπειτα από αρκετή ώρα και με τον ήλιο να «καίει», έπεσε στο νερό με μια εντυπωσιακή βουτιά που έκανε τους ελάχιστους λουόμενος να μείνουν με «ανοιχτό» το στόμα.

Εύη και Λάμπρος, αν και συμμετείχαν σε διαφορετικούς κύκλους του Survivor, (εκείνος στο Survivor 1 και εκείνη στο Survivor 2) γνωρίστηκαν και διαπίστωσαν πως έχουν πολλά κοινά και έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους φιλία.

Οι δυο τους, παρέμειναν στη παραλία για περισσότερο από δυο ώρες όπου συζήτησαν και γέλασαν με τη ψυχή τους και νωρίς το απόγευμα αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο που έφτασαν, διακριτικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...