Αυτό που στεναχωρεί αφάνταστα τον Θάνο Καλλίρη

Αυτό που στεναχωρεί αφάνταστα τον Θάνο Καλλίρη

Τι εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Ο Θάνος Καλλίρης εξομολογήθηκε τι είναι αυτό που τον στεναχωρεί αφάνταστα αλλά και τη δυσκολία που αντιμετωπίζει ο ίδιος, αλλά και πολλοί καλλιτέχνες, να προωθήσουν ένα καινούργιο τραγούδι μέσω τους ραδιοφώνου.

«Το μήνυμα που παίρνω εδώ και χρόνια από τον κόσμο είναι ότι δεν έχει ξεχάσει τα τραγούδια μου. Περνάω πολύ καλά, τους κάνω ένα πολύ ωραίο πάρτι, δεν είναι μόνο με τραγούδια δικά μου, είναι ένα γενικότερο πάρτι με όλες τις δεκαετίες. Κυκλοφόρησε πριν ένα μήνα το νέο μου τραγούδι σε συνεργασία με τους Mindtrap, μια πολύ ωραία συνεργασία, ένα ωραίο ποπ καλοκαιρινό τραγούδι που λέγεται “Η αγάπη στο τέλος κερδίζει”.

Είμαι χορτάτος και ευγνώμων από τη δουλειά μου και κατάφερα πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου και είμαι ακόμα και τώρα ενεργός καλλιτεχνικά και εισπράττω πολλή αγάπη. Θα ήθελα να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προωθήσω το καινούργιο μου τραγούδι μέσω του ραδιοφώνου.

Ούτε οι φίλοι μου δεν με παίζουν στο ραδιόφωνο γιατί δεν έχουν τον ραδιοφωνικό σταθμό. Ο ραδιοφωνικός σταθμός πρέπει να πληρωθεί. Με στεναχωρεί αφάνταστα αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θάνος Καλλίρης στη κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not».

Παρακαλούμε περιμένετε ...