Πάρτι γενεθλίων για την Εριέττα Κούρκουλου με καλεσμένο τον Τομ Χανκς

Πάρτι γενεθλίων για την Εριέττα Κούρκουλου με καλεσμένο τον Τομ Χανκς

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, επέλεξε να κάνει το πάρτι της σε ένα ferry boat στην Πάρο

Η Εριέττα Κούρκουλου, χθες Τετάρτη 7 Αγυούστου, είχε τα γενέθλια της και τα γιόρτασε με ένα φαντασμαγορικό πάρτι στην Πάρο.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση, επέλεξε να κάνει το πάρτι της, όπως αναμεταδίδει το parianostypos.gr, πάνω σε ένα πλήρως μετασκευασμένο ferry boat της γραμμής Ρίου – Αντιρρίου που έφθασε στην Πάρο έπειτα από ταξίδι 18 ωρών και παρέμεινε αγκυροβολημένο στο Βίντζι της Παροικίας για δύο ημέρες, προκειμένου να μετατραπεί εξ΄ολοκλήρου σε club με «άρωμα» Κούβας για τις ανάγκες της γιορτινής βραδιάς.

Διάσημοι καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» στη βραδιά γενεθλίων της γοητευτικής Εριέττας, ανάμεσά τους και ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και την παρέα τους. Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, οι λαμπεροί καλεσμένοι, προσέγγισαν το ferry που αγκυροβόλησε για το πάρτι στον Αγ. Φωκά, με σκάφη ή με βανάκια καταφέρνοντας να περάσουν απαρατήρητοι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...