Το κείμενο – ξέσπασμα της Όλγας Φαρμάκη κατά Κωστόπουλου και Γαστεράτου με αφορμή τις influencer

Το κείμενο – ξέσπασμα της Όλγας Φαρμάκη κατά Κωστόπουλου και Γαστεράτου με αφορμή τις influencer

Η γνώμη του παρουσιαστή ενόχλησε το μοντέλο

Φανερά ενοχλημένη με τα όσα είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος στον «αέρα» της εκπομπής «Όλα Λάθος» στο Open, είναι η Όλγα Φαρμάκη.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε ανοιχτά την άποψη του για τους influencers που λανσάρουν προσωπικές σειρές ρούχων, ενώ δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο της μόδας.

Τη στιγμή που ο Πέτρος Κωστόπουλος διατύπωνε τη γνώμη του παιζόντουσαν λήψεις από πρόσφατη συνέντευξη της Όλγας και της Γωγώς Φαρμάκη, οι οποίες τα τελευταία χρόνια ασχολούνται αποκλειστικά με τον συγκεκριμένο χώρο.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μεταξύ άλλων, είχε πει στην εκπομπή: «Εγώ δεν μπορώ το influencer! Έβαλα στο προφίλ μου στο Instagram κάτι γυαλιά που μου έκαναν δώρο και μου γράφουν ως σχόλιο “Αχ, μας έγινε και ο Κωστόπουλος influencer!”. Εντάξει, καμία φόρα μην μας γυρίσει ανάποδα το κεφάλι! Influencer σημαίνει ο άνθρωπος που επηρεάζει την κοινή γνώμη και βλέπω μικρά κοριτσάκια να γράφουν influencer. Ποιον επηρεάζεις μωρή; Είναι ντροπή που το γράφουν! Εγώ εάν το έγραφα θα έτρωγα γιαούρτια! Είσαι ψώνιο όταν το γράφεις αυτό».

Η Όλγα Φαρμάκη ενοχλήθηκε με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή και θέλησε να απαντήσει στον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Κι όμως κύριε Κωστόπουλε, ανήκω στην κατηγορία που έχει σπουδάσει και γνωρίζει και από πατρόν και από σχέδιο μόδας, καλώς ή κακώς. Προφανώς για εμένα καλώς. Βεβαίως εάν σας ενδιέφερε και διαβάζατε τη συνέντευξή αυτό θα το γνωρίζατε. Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι γιατί κάποιοι από αυτό ζουν, και οι ίδιοι και οι οικογένειες τους.

Καλό θα ήταν έστω η Μαντώ Γαστεράτου που γνωρίζει για τις σπουδές μου από την ίδια τη σχολή να το αναφέρει αλλά θα μου πείτε τώρα... Ο καλός λόγος στην τηλεόραση δεν πουλάει και έχετε δίκιο. Αντίθετα ο κιτρινισμός έχει φτιάξει πολλές καριέρες. Σωστά;

Δεν γνωρίζω για τα brands που πουλάνε κινέζικα αλλά δεν με αφορά κιόλας... Μπορεί να δουλεύει όλος ο κόσμος; ας δουλεύει!

Είναι φαινόμενο των εποχών... Όλοι ρούχα, όλοι παρουσιαστές, όλοι μοντέλα... Αλλά και πάλι δεν με αφορά γιατί όπως προείπα... Ας έχει δουλειά όλος ο κόσμος.

Επίσης Μαντώ μου, το brand μου δεν αποσκοπεί στο να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητα αλλά είναι ένα μέσον για να εκφράσω το ταλέντο και την αγάπη μου για τη μόδα.

Φιλικά και με αγάπη πάντα...»

Παρακαλούμε περιμένετε ...