Ραμόνα – Ντρίο: Οι νέες ατάκες «φωτιά» στην κόντρα τους

Ραμόνα – Ντρίο: Οι νέες ατάκες «φωτιά» στην κόντρα τους

Τι απαντάει η μία στην άλλη

Νέα κόντρα ξέσπασε χθες στη showbiz μετά την ανάρτηση της Ραμόνα Βλαντή για την Μέγκι Ντρίο,

Η νικήτρια του My Style Rocks έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο το οποίο αναφερόταν σε... άλιεν και το συνόδευσε με φωτογραφία της πρώην παίκτριας του Greece’s Next Top Model.

Οι δυο γυναίκες μίλησαν στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» με την Ραμόνα να μην θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα, αλλά με την Μέγκι να πετάει νέα «καρφιά».

«Καταρχήν δεν αφορά μόνο τη Μέγκι. Μετά κατάλαβα ποια είναι, δεν την είχα καταλάβει πριν. Είναι πάρα πολλές κυρίες που ψηλώνουν τα πόδια τους και μικραίνουν πολύ τη μέση τους. Δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι που είπε η κυρία γιατί όντως δεν την ξέρω, δεν με ξέρει», είπε η Ραμόνα.

Και η Μέγκι απάντησε: «Την κοπέλα δεν την ξέρω, δεν με έχει δει ποτέ από κοντά, δεν την έχω δει ούτε εγώ από κοντά, δεν την είχα παρακολουθήσει ούτε στο My Style Rocks. Θεωρώ ότι το έκανε για δημοσιότητα. Είναι μια πολύ καλή κίνηση για να ακουστεί αυτή τη στιγμή, διότι είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και γράφουν συνέχεια για μένα. Δεν τα δέχομαι τα σχόλιά της συν το γεγονός ότι απάντησα στην ανάρτηση αυτή και η κοπέλα δεν απάντησε.

Άρα μάλλον κάπου υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Να πάρει και την κυρία Καγιά τηλέφωνο ή να δει την οντισιόν μου που έχω 60 μέση, είναι σαν μανεκέν η μέση μου. Εγώ δεν έχω ανάγκη να πειράξω τίποτα, έχω να πω στη Ραμόνα. Και θα ήθελα να κάτσει να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό της και όχι με τη Μέγκι», απάντησε η Μέγκι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...