Χρησιμοποίησαν το όνομα της Βαλαβάνη για να προωθήσουν χάπια αδυνατίσματος

Χρησιμοποίησαν το όνομα της Βαλαβάνη για να προωθήσουν χάπια αδυνατίσματος

Ενοχλημένη η αθλητικογράφος η οποία ενημερώθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, βρίσκεται στη Μήλο όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο πλευρό του αγαπημένου της Κωνσταντίνου Βασάλου.

Η αθλητικογράφος και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ενημερώθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους πως κάποια εταιρεία η οποία προωθεί χάπια αδυνατίσματος χρησιμοποιεί το όνομα της για διαφημιστικούς λόγους.

Μέσω ενός instastory, η Ευρυδίκη διέψευσε το συγκεκριμένο δημοσίευμα και δεν έκρυψε την ενόχληση της.

«Καλησπέρα σε όλους. Κάνω αυτό το story για να σας πω πως από χθες λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για ένα δημοσίευμα στο οποίο φαίνεται πως έχω ανεβάσει στο Facebook κάτι χάπια που αδυνατίζουν. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως αυτό καμία σχέση δεν έχει με μένα... Το δημοσίευμα αυτό είναι ψευδές και καλό θα είναι να το αποφύγετε και να μην πάτε να αγοράσετε τίποτα γιατί δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την εταιρεία, δεν την γνωρίζω και τα χάπια αυτά μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για την υγεία σας. Σας ευχαριστώ που με ενημερώσατε. Μακριά από εμάς αυτά τα πράγματα. Μην πάτε να πάρετε τίποτα. Προσέχετε πάρα πολύ, δεν έχω καμία σχέση εγώ με αυτό το άρθρο...» είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...