Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τρεις φορές τον πατέρα δημοσιογράφου του Alpha

Προσπάθησαν να εξαπατήσουν τρεις φορές τον πατέρα δημοσιογράφου του Alpha

Το εξομολογήθηκε ο ίδιος στον «αέρα» της εκπομπής

Με αφορμή ένα ρεπορτάζ για τους επιτήδειους που εξαπατούν μέσω τηλεφώνου ανυποψίαστους πολίτες όταν τους ενημερώνουν πως δικοί τους άνθρωποι έχουν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα και τους αποσπούν χρηματικά ποσά προκειμένου να τους βοηθήσουν να... ξεμπλέξουν, ο Παναγιώτης Σουρελής εξομολογήθηκε πως και ο πατέρας του έχει μπει στο στόχαστρο τους τρεις φορές.

Ο δημοσιογράφος στον αέρα της εκπομπής «Alpha παντού» τόνισε πως: «Το έχω βιώσει τρεις φορές. Ο πατέρας μου έχει πέσει τρεις φορές θύμα τέτοιου τηλεφωνήματος. Την πρώτη με πήρε έντρομος, μου λέει “είσαι καλά;”, του λέω είμαι μια χαρά. Μου λέει “με έχουν καλέσει και κάποιος μου έλεγε ότι είσαι το παιδί μου και έκλεγε, ότι έχεις σκοτώσει κάποιο παιδί σε τροχαίο”. Του λέω μην ανησυχείς κι ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν κάναμε κάποια συνέντευξη, ώστε να έχουμε κλειστό το κινητό και ο άνθρωπος να αναστατωθεί. Του λέω είναι απατεώνες. Τον ξαναπήραν άλλες δύο φορές, τρεις συνολικά.

Επειδή το έχω βιώσει αυτό το πράγμα με τον πατέρα μου, την ώρα που σου μιλούν δεν σε αφήνουν να το κλείσεις, ο πατέρας μου χρειάστηκε να τους το κλείσει για να με καλέσει. Σε κρατούν στη γραμμή, ώστε να μην έχεις τη δυνατότητα να καλέσεις κάποιον συγγενή σου», είπε ο Παναγιώτης Σουρέλης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...