Πρώην παίκτρια του Power of love εξομολογείται: Οι γονείς μου είναι και οι δυο κωφοί

Πρώην παίκτρια του Power of love εξομολογείται: Οι γονείς μου είναι και οι δυο κωφοί

Η συγκλονιστική ιστορία της Ραφαέλας

Μια συγκινητική αποκάλυψη έκανε η Ραφαέλα Τσαντεκίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Power of love.

Η ίδια δεν έκατσε πολύ μέσα στο ριάλιτι αγάπης ωστόσο έχει μια συγκινητική ιστορία να εξομολογηθεί. Η ίδια αποκάλυψε στην εκπομπή «Μαζί σου» πως και οι δυο της γονείς είναι κωφοί.

«Οι γονείς μου είναι κωφοί. Δεν ακούνε. Έχουν γεννηθεί έτσι και οι δυο μου γονείς. Ο τρόπος επικοινωνίας μας είναι η νοηματική γλώσσα. Είμαι πάρα πολύ περήφανοι για τους γονείς μου. Μεγάλωσα όμορφα, δε μου έλειψε τίποτα. Είχα και στήριξη από τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Δεν έχω αδέρφια. Γεννήθηκα με μια ευθύνη πάνω μου. Από το να σηκώνω το τηλέφωνο στο σπίτι, μέχρι να συνοδεύω τη μητέρα μου στο γιατρό. Το έκανα από 5 χρονών.

Μεγάλωσα πολύ απότομα, αλλά έγινα πολύ δυνατή.

Πρώτα έμαθα να κάνω νοήματα, να ζητάω το γάλα μου, παρά να μιλάω κανονικά. Νιώθω πως είμαι εγώ η μαμά και οι γονείς μου είναι τα παιδιά. Οπότε λίγο οι ρόλοι είναι διαφορετικοί. Όταν τους είπα πως θα πάω στο Power of Love δεν το πήραν με καλό μάτι. Το συζητήσαμε και τους είπα να με εμπιστευτούν και ότι δεν θα τους διαψεύσω» είπε, μεταξύ άλλων, η Ραφαέλα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...