Αθηναΐς Νέγκα: Στην παραλία δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο κορμί της

Αθηναΐς Νέγκα: Στην παραλία δείχνει τα σημάδια της λεύκης στο κορμί της

Οι δύο φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram και το μήνυμά της

Παγκόσμια ημέρα λεύκης ήταν στις 25 Ιουνίου και με αφορμή αυτό η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο πρόβλημα της στον λογαριασμό της στο Instagram, δύο φωτογραφίες της με μπικίνι

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της:

«Το μοντέλο της φωτογραφίας μας, θα μπορούσε να διαπρέψει στην μόδα μικρών ντόπιων και τίμιων βιοτεχνιών και να βασιλέψει σε πασαρέλες κατά μήκος μεγάλων επαρχιακών οδών. Το παιδί που έχει βουτήξει σε κρύα θάλασσα και θέλει σαδιστική αγκαλιά βοηθά στο αυθόρμητο ρούφηγμα κοιλιάς, τα παιδιά πάντα βοηθάνε στο να τους ρίχνεις το φταίξιμο που χαλάρωσε το μπράτσο -λίγο photoshop θα μπορούσε να βοηθήσει στα προβληματικά σημεία όμως την φωτο αυτή διακρίνει μια σπιτική ωμότητα-την έχουν τραβήξει αληθινοί παπαρατσι ή τέλος πάντων ο σύζυγος που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στο πρόσταγμα: Τράβα με μιά φυσική, να την βάλω στο insta!

ΥΣ.. στα σοβαρά θέματα τώρα.. χθες ήταν παγκόσμια μέρα λεύκης από την οποία υποφέρω. Τα σημάδια ειδικά το καλοκαίρι που οι πάσχοντες μαυρίζουν γίνονται πιο έντονα και η ντροπή χειρότερη. Δείτε φωτογραφίες #vitiligo#vitiligopride #worldvitiligoday και δείξτε τις σε ανθρώπους που πάσχουν ώστε να πάρουν κουράγιο και να πάψουν να νιώθουν μόνοι».

Δείτε τις δύο αναρτήσεις της:

 

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...