Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: Μην ξαναγράψετε ποτέ τίποτα

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου: Μην ξαναγράψετε ποτέ τίποτα

Τα δημοσιεύματα που εκνεύρισαν την παρουσιάστρια

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» με δημοσιεύματα που αφορούσαν την ίδια.

Με αφορμή τα δημοσιεύματα για την Μελίνα Ασλανίδου η παρουσιάστρια απάντησε στα δημοσιεύματα που αφορούν την δική της εκπομπή.

«Κρίμα είναι για πολλές εφημερίδες, πάρτε ένα τηλέφωνο πριν, επιβεβαιώστε κάτι! Επειδή δεν έχετε θέμα πρέπει να βγάλετε ένα ψέμα; Εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές ή να μου στείλουν μήνυμα και να γράφουν, Έχω σκοπό να γράψω αυτό για εσένα, να ξέρεις…. Τι σημαίνει έχω σκοπό… Άμα δεν υφίσταται; Ή αν εγώ δεν θέλω να βγει κάτι…; Απάντησα λοιπόν: Πολύ ωραία αν γράψεις κάτι τέτοιο για εμένα θα βγω και εγώ στα social, ή μέσα από την εκπομπή και θα το διαψεύσω.

Γιατί με απειλείς ότι θα γράψεις κάτι για εμένα, που δεν ισχύει; Μην γράψεις τίποτα. Και μετά έγραψε χωρίς όνομα για παρουσιάστρια που δεν θέλουμε να ξανά αναφέρουμε το όνομά της. Μην το αναφέρετε ποτέ! Από το να γράφετε ψέματα… μην αναφέρετε ποτέ ξανά το όνομά μου… Ή με το να με απειλείτε μην με ξανά γράψετε ποτέ! Καμία ανάγκη δεν έχω, καθημερινή εκπομπή έχω και προβάλλομαι… Μην ξαναγράψετε ποτέ τίποτα για εμένα καρφί δεν μου καίγεται…».

Παρακαλούμε περιμένετε ...