«Έχω βγάλει πολλά λεφτά, είμαι πολύ πλούσιος»

«Έχω βγάλει πολλά λεφτά, είμαι πολύ πλούσιος»

H απίστευτη αποκάλυψη γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Για το unfollow στον Σάκη Τανιμανίδη, για τα λεφτά που έχει βγάλει αλλά και την κουμπαριά του με τον Διονύση Σχοινά μίλησε το Μπο, στο βανάκι της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου».

«Πάντα ήθελα να με απαγάγει μια τόσο όμορφη κοπέλα! Ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού έμοιαζε πολύ με ένα δικό μου και με πήρε τηλέφωνο ο δημιουργός για να μου δώσει το ποσοστό μου στα πνευματικά δικαιώματα! Έχω βγάλει πολλά λεφτά, είμαι πολύ πλούσιος! Εγώ ακολουθώ τον Σάκη Τανιμανίδη, αν δεν με ενδιαφέρει κάτι που ανεβάζει, το προσπερνάω! Δεν νομίζω να έχουν τσακωθεί ο Ντάνος και ο Χρανιώτης με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Εκτός αν ήταν καλεσμένος στον γάμο του Χρανιώτη και δεν πήγε. Ο Διονύσης Σχοινάς κουβαλάει πάρα πολλά κιλά τρέλας γι’ αυτό τον αγαπάμε! Ο Διονύσης Σχοινάς με παρότρυνε να παντρευτώ και με φώναζε “κουμπαράκι”, όποτε το πίστεψα ότι το ήθελε, απλά το τελευταίο τριήμερο εξαφανίστηκε και δεν εμφανίστηκε και στην εκκλησία. Προφανώς ο Διονύσης Σχοινάς δεν τα είχε οργανώσει σωστά, αν ξαναπαντρευτούμε θα τον προτιμήσουμε!»

Παρακαλούμε περιμένετε ...