«Ήταν να κάνω πρωινό σε άλλο κανάλι, αλλά…»

«Ήταν να κάνω πρωινό σε άλλο κανάλι, αλλά…»

«Οι γονείς μου είχαν αντιδράσει, είχαν φοβηθεί»

Την Έλντα Πανοπούλου συνάντησε η Φωλιά των Κου Κου στο σπίτι που διδάσκει υποκριτική σε νέα παιδιά. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της αλλά και για την εποχή που έκανε πρωινό.

«Έδωσα εξετάσεις στη φιλοσοφική, πέρασα αλλά είπα στους γονείς μου ότι δεν πέρασα γιατί είχα δώσει εξετάσεις κρυφά στη δραματική σχόλη. Οι γονείς μου είχαν αντιδράσει, είχαν φοβηθεί, δεν είχαν σχέση με τον χώρο, ήταν εκπαιδευτικοί και προόριζαν τις δύο κόρες του για εκπαιδευτικούς! Ήμουν πολύ juicy! Το είπες κομψά! Στα 97 κιλά δεν λέγεσαι juicy, λέγεσαι κάτι άλλο που δεν θέλω να πω τώρα! Ποιος τολμούσε όταν ήμουν στα 97 να πει κάτι για τα κιλά μου;

Θα έτρωγε σφαλιάρα! Το θέατρο έδινε κάποτε πολύ περισσότερα χρήματα γιατί υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι που είχαν τη δυνατότητα να πάνε στο θέατρο. Δόξα τω θεώ έβγαλα καλά λεφτά! Πρώτα είχε κλείσει η Σοφία Βόσσου και μετά πήγα εγώ στο πρωινό, προς τιμή της Σοφίας που δέχτηκε να πάω μαζί της. Ήταν να κάνω πρωινό σε άλλο κανάλι, αλλά δεν ήθελα να το κάνω και η πρόταση του MEGA έγινε 2 – 3 μέρες πριν ξεκινήσει το “Μεταξύ μας”. Στο γάμο μου ήταν κουμπαρά η Ρένα Βλαχοπούλου και ξέχασε τα στέφανα, παντρευτήκαμε με δανεικά στέφανα γι’ αυτό φτούρησε κι ο γάμος!»

Παρακαλούμε περιμένετε ...