Δούκισσα Νομικού: Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση, δεν πιστεύω ότι είμαι όμορφη

Δούκισσα Νομικού: Δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση, δεν πιστεύω ότι είμαι όμορφη

«Μου λείπει η τηλεόραση,τον πρώτο χρόνο, ούτε που το σκεφτόμουν!»

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα καλλιστεία, την τηλεόραση, την οικογένεια της αλλά και το νέο μέλος που περιμένουν.

«Τότε, ξεκινώντας αυτό το ταξίδι μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς, πίστευα ότι θα κρατήσει πολύ λίγο γιατί ο χώρος της μόδας μου άρεσε, αλλά δεν μου άρεσε η πασαρέλα, δεν είμαι και το μοντέλο πασαρέλας! Εμένα μου άρεσε η μαγεία της φωτογράφισης και επειδή είχα ξεκινήσει και έκανα κάποια τηλεοπτικά διαφημιστικά και τα χρήματα ήταν καλά, όποτε από τα χρήματα που έβγαλα από τα διαφημιστικά, μου είπαν γιατί δεν πας στα καλλιστεία;

Μπορεί να έχω αυτοπεποίθηση για την δουλειά μου, για την ικανότητα μου , για το πόσο εργατική είμαι, για την ομορφιά μου ποτέ δεν είχα! Θυμάμαι όταν είχα πάει στα γενικά δοκιμαστικά με είχαν πάει οι γονείς μου και τους είχα πει ότι νομίζω ότι πρέπει να φύγω.

Είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου! Ήθελα μεγάλη οικογένεια κι εγώ κι ο Δημήτρης!  Ήθελα τόσο πολύ να αφοσιωθώ στο Σάββα, που άφησα στην άκρη τη δουλειά μου. Παρόλο που ήμουν υπναρού, όσο καιρό θήλαζα ξυπνούσα με όρεξη. Ετοιμάζω κάτι νέο επαγγελματικά το Σεπτέμβριο για όλες μου τις φίλες. Τώρα αρχίζει και μου λείπει η τηλεόραση! Τον πρώτο χρόνο, ούτε καν που το σκεφτόμουν! Την αγαπάω τη δουλειά μου, όποτε υπήρξαν δουλειές που αναπολούσα όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που έχω ζήσει!» είπε η παρουσιάστρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...