Επέστρεψε στο Instagram η σέξι εισβολέας του τελικού του Champions League

Επέστρεψε στο Instagram η σέξι εισβολέας του τελικού του Champions League

Η Kinsey Wolanski είναι εδώ και προκαλεί χαμό

Ακούει στο όνομα Kinsey Wolanski και μία εισβολή στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο 20λεπτο του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ ήταν αρκετή για να αλλάξει τη ζωή της. Το 22χρονο μοντέλο από την Αμερική τα είχε μελετήσει όλα και ήταν αποφασισμένη να «μπουκάρει» στο γήπεδο και να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της, προς όφελός της. Και όπως σύντομα φάνηκε, δεν ήταν δύσκολο.

Με ένα ολόσωμο μαγιό που ίσα κάλυπτε τα επίμαχα σημεία της, η Kinsey Wolanski τράβηξε πάνω της την προσοχή όχι μόνο των φιλάθλων και των παικτών που βρίσκονταν στο γήπεδο, αλλά και του φίλαθλου κόσμου που παρακολουθούσε τον αγώνα από την τηλεόραση. Κι έτσι, σε μια στιγμή έγινε διάσημη. Κι επειδή τη σήμερον ημέρα βαρόμετρο για τη διασημότητα θεωρείται το Instagram, εκεί που η 22χρονη είχε μόνο 400 χιλιάδες followers, μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τα 2 εκατ. Και σήμερα έφτασε να μετράει περιχαρής κι ενθουσιασμένη 3 εκατ. followers.

Μαζί και τα δολάρια που έρχονται με τις προτάσεις για συνεργασία που πέφτουν βροχή. Βέβαια, λίγο μετά την εισβολή της και αφού γινόταν ο κακός χαμός στο λογαριασμό της, τον οποίο αναζητούσαν οι χρήστες σαν τρελοί, αυτός εξαφανίστηκε. Άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι τον έριξε το ίδιο το Instagram και άλλα ότι η Kinsey Wolanski έπεσε θύμα χάκερ. Δεν ξέρουμε ποια είναι η αλήθεια.

Αυτό που έχει σημασία, για το ανδρικό κοινό, είναι πως ο λογαριασμός της ενεργοποιήθηκε και πάλι. Και οι απανταχού θαυμαστές της μπορούν να απολαύσουν τις σέξι αναρτήσεις της. Βέβαια, η όμορφη Kinsey είναι δεσμευμένη και μάλιστα ο σύντροφός της διαθέτει ιστοσελίδα ενηλίκων. Πάντως, η ίδια δήλωσε πρόσφατα πως τις έρχονται σωρηδόν μηνύματα θαυμασμού από άνδρες απ’ όλο τον κόσμο. Ακόμη κι από παίκτες της Λίβερπουλ, τους οποίους όμως, δε θέλησε να ονοματίσει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...