Κώστας Αποστολάκης: Έχω κάνει πάρα πολλές καταχρήσεις

Κώστας Αποστολάκης: Έχω κάνει πάρα πολλές καταχρήσεις

«Τίποτα δεν μετανιώνω από αυτά που έχω κάνει»

Ο Κώστας Αποστολάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων μίλησε για τους παίκτες ριάλιτι, τον Ντάνο αλλά και τις καταχρήσεις που έχει κάνει στην ζωή του.

«Όχι, δεν μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι. Γιατί να συμμετέχω σε ριάλιτι; Πες μου έναν λόγο. Ο μόνος λόγος είναι τα χρήματα. Εγώ δεν βάζω τα χρήματα πάνω από αυτό που κάνω.

Οι άνθρωποι των ριάλιτι γίνονται ηθοποιοί και παρουσιαστές; Πώς γίνονται; Όχι γίνονται, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι. Δεν σημαίνει ότι επειδή παίζεις στην τηλεόραση είσαι ηθοποιός. Τον Ντάνο τον έχω παρακολουθήσει, είναι πολύ καλό παιδί. Σε αυτό που κάνει στο Τατουάζ είναι καλός, τον έχει στήσει ο Γεωργίου πάρα πολύ ωραία, πάρα πολύ καλά.

Έχω κάνει πάρα πολλές καταχρήσεις, τίποτα δεν έχω μετανιώσει που έχω κάνει. Γιατί οτιδήποτε έκανα, μου έδειχνε τον πιο σύντομο δρόμο τι είναι αυτό που δεν θέλω. Έπινα πάρα πολύ και λόγω και της νύχτας που δούλευα. Αλλά τώρα δεν μπορώ να πιω πολύ και δεν θέλω να πιω πολύ, με δύο ποτά τώρα γίνομαι χάλια», είπε ο ηθοποιός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...