Αιμίλιος Χειλάκης: Είχα όγκο στη βάση του κρανίου, έκανα μια σοβαρή εγχείρηση

Αιμίλιος Χειλάκης: Είχα όγκο στη βάση του κρανίου, έκανα μια σοβαρή εγχείρηση

«Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 παθαίνω διπλωπία, ο οφθαλμίατρος μου είπε, τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην εφημερίδα τα Νέα και εξομολογήθηκε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε καθώς οι γιατροί του εντόπισαν όγκο στο κρανίο.

Στην εκπομπή Πρωινό έπαιξαν ένα απόσπασμα της συνέντευξης του γνωστού ηθοποιού.

«Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση, είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 παθαίνω διπλωπία, ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό»!

Για τη συγκεκριμένη εγχείρηση, όλοι οι νευροχειρουργοί μου έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη και πανάκριβη, σχεδόν 200,000 ευρώ μου έλεγαν ότι θα κόστιζε. Βρήκα τον Χρήστο Γεωργαλά, ο οποίος μου έσωσε τη ζωή. Είναι καθηγητής ενδοσκοπικής χειρουργικής βάσης κρανίου στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ», αναφέρει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση, είναι η φράση που είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης στον γιατρό του, λίγο πριν την επέμβαση: «Τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο είπα στον γιατρό ότι μέχρι τώρα έχω ζήσει μια πλήρη ζωή, τα περισσότερα πράγματα από αυτά που ήθελα να κάνω τα προσπάθησα, άλλα έγιναν άλλα δεν έγιναν. Όταν πήγαν όλα καλά μου είπε «Πρώτη φορά είδα στη ζωή μου ασθενή να ηρεμεί τον χειρουργό».

Παρακαλούμε περιμένετε ...