Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε ότι χώρισε με την σύντροφο του

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε ότι χώρισε με την σύντροφο του

Εδώ και λίγες μέρες έχει επιστρέψει στο πατρικό του

Δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και κάποιο καιρό και όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκαν αφού ο γνωστός ηθοποιός τα επιβεβαίωσε σε συνέντευξη του σε γνωστό περιοδικό.

Ο λόγος για τον Ρένο Ρώτα και την Κλέλια Ανδριολάτου που εδώ και λίγο καιρό δεν είναι μαζί. Την είδηση σχολίασε η εκπομπή «Happy Day» όπου ανέφεραν όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Είναι αλήθεια. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Μέχρι πρότινος συγκατοικούσαμε στο κέντρο της πόλης αλλά τις τελευταίες ημέρες έχω επιστρέψει στο πατρικό μου. Πράγματι βρισκόμαστε σε μία απόσταση με την Κλέλια και δεν γνωρίζουμε αν είναι οριστικό».

«Έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, υπάρχει μεγάλη αγάπη. Η Κλέλια είναι ένας άνθρωπος που συνδυάζει εξωτερική με εσωτερική ομορφιά. Ούτε έχουμε κάτι να χωρίσουμε ούτε είμαστε τσακωμένοι. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και οι δύο καθώς θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα ώστε να καλύψει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα συνεχίσουμε χωριστά. Θα δούμε.

Πιστεύω πως η συγκατοίκηση συνέβαλε στη συγκεκριμένη απόφαση. Στις ηλικίες που είμαστε, εγώ 28 εκείνη 22, η καθημερινότητα και η τριβή μπορεί να επηρεάσουν».

Παρακαλούμε περιμένετε ...