Ο πραγματικός λόγος που ακυρώθηκε η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα»

Ο πραγματικός λόγος που ακυρώθηκε η καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα»

Τι συνέβη με το θεατρικό έργο όπου θα πρωταγωνιστούσε η Βίκυ Σταυροπούλου

Πριν λίγες μέρες, η Βίκυ Σταυροπούλου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως η παράσταση «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» ακυρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία, μη μπορώντας να κρύψει τη πικρία της γι’ αυτή την εξέλιξη.

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» ,ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο της ακύρωσης της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης.

«Εγώ μίλησα και με τον Πέτρο Ζούλια τον σκηνοθέτη και με ανθρώπους της παραγωγής για να βγάλω μία άκρη. Όλοι οι συντελεστές έμαθαν πως θα ακυρωθεί η περιοδεία την Παρασκευή. Αυτό έγινε γιατί από τις παραστάσεις που είχαν κλείσει, συγκεκριμένα πέντε ακυρωθήκαν λόγω των εκλογών.

Για λόγους εκλογών κάποιες πιάτσες ακυρωθήκαν και φοβόντουσαν μην γίνει και σε άλλες. Εγώ μίλησα με τον Πέτρο Ζούλια και θεωρεί πολύ άδικο αυτό που έγινε και είναι η μοναδική περιοδεία που ακυρώθηκε λόγω των εκλογών.

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι επειδή είναι μεγάλη παραγωγή και με δυσκολία θα "έβγαινε", όταν ακυρώνονται κάποιες πιάτσες εκεί θα είναι πιο δύσκολα για τον παραγωγό.

Υπάρχει όμως μία αχτίδα φωτός, και συγκεκριμένα ότι με το που ανακοινώθηκε ότι ακυρώνεται η περιοδεία μαθαίνω πως άλλος παραγωγός πιστεύει θα βγάλει τα λεφτά της και έχει προσεγγίσει μερικούς από τους συντελεστές για να γίνει η παράσταση και η περιοδεία.», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...