Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Θεόφιλου για τον Πάνο Ζάρλα: Όταν πήρε την μηχανή…

Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Θεόφιλου για τον Πάνο Ζάρλα: Όταν πήρε την μηχανή…

Τι αποκάλυψε ο πολύ καλός του φίλος

Ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Ζάρλα μετά από τροχαίο που είχε με την μηχανή του σκόρπισε την θλίψη.

Συγγενείς και φίλοι τον αποχαιρέτησαν το πρωί της περασμένης Τρίτης στην Μυτιλήνη.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος με τον οποίο γνωρίστηκαν στο Power of love και ανέπτυξαν μια στενή φιλία μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Μιλάγαμε το απόγευμα που έγινε, είχαμε κανονίσει να πάω και εγώ στο πάρτυ που έγινε και έτυχε για κάποιους λόγους να μην βρίσκομαι εγώ εκεί. Κανονίσαμε την επόμενη ημέρα το μεσημέρι να πάμε για καφέ. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο Πάνος έφυγε. Δεν πιστεύω κάτι και τον παίρνω τηλέφωνο. Με τον που το ν παίρνω και δεν το σηκώνει σκέφτομαι ότι μπορεί ακόμα να κοιμάται γιατί ξενύχτησε το βράδυ. Ακόμα δεν το πίστεψα.

Μετά από ένα δίωρο συνειδητοποίησα ότι είχε φύγει.  Με τον Πάνο όταν πήρε την μηχανή πριν κανένα δίμηνο είχαμε πάει την πρώτη μας βόλτα. Μαζί μου δεν συνήθιζε να τρέχει και δεν έτρεχε και μου το έλεγε ότι όταν έχει δεύτερο άτομο δεν έτρεχε ποτέ. Μου έκανε τρομερή εντύπωση που δεν φόραγε κράνος, ήταν η άτυχη στιγμή; Δεν ξέρεις. Και εγώ άκουσα ότι και να φόραγε θα ήταν το ίδιο πράγμα ακριβώς.», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...