Η Κόνι Μεταξά ποζάρει topless και στέλνει μήνυμα αγάπης σε όσους την μισούν

Η Κόνι Μεταξά ποζάρει topless και στέλνει μήνυμα αγάπης σε όσους την μισούν

Ακομπλεξάριστη και με χιούμορ η κόρη του Λευτέρη Πανταζή

Η Κόνι Μεταξά είναι ακομπλεξάριστη και με χιούμορ και φροντίζει να το αποδεικνύει σχεδόν με κάθε ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, έχει δεχθεί αρκετές φορές αρνητικά σχόλια για τις τολμηρές και άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει όσο και για το σώμα της.

Στην τελευταία φωτογραφία που «ανέβασε» η ηθοποιός και τραγουδίστρια, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αγάπης σε όσους την μισούν, τους λεγόμενους «haters».

Πόζαρε τόπλες ενώ φρόντισε να καλύψει το στήθος της με το μήνυμα «I love haters» και όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια κατέκλυσαν την φωτογραφία της.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία όμως έχει και στόρι... Συγκεκριμένα η Κόνι Μεταξά είχε δημοσιεύσει το στιγμιότυπο χωρίς το μήνυμα να καλύπτει το στήθος της. Κάποιοι όμως έκαναν report στη φωτογραφία με αποτέλεσμα το Instagram να την «κατεβάσει».

Η Κόνι την ξανά δημοσίευσε έχοντας βάλει το δικό της μήνυμα σε όσους τη μισούν πάνω στο στήθος της.

Όμως και μέσα από τα instastories της αποκάλυψε κάποια μηνύματα που δέχτηκε και μάλιστα η μητέρα της, ηθοποιός Ζώζα Μεταξά μπήκε στη μέση για να την υπερασπιστεί.

Κάποια follower φρόντισε να αναφερθεί στη Ζώζα Μεταξά και μάλιστα την χαρακτήρισε ημίγυμνη. Η Ζώζα Μεταξά φυσικά και πήρε θέση δημόσια και απάντησε μεταξύ άλλων πως δεν έχει βγει ποτέ γυμνή ή ημίγυμνη.

Η Κόνι Μεταξά, εκτός από τον συγκεκριμένο διάλογο που κοινοποίησε στα Instastories της φρόντισε να... τρολάρει και όσους έκαναν αναφορά στη φωτογραφία της γράφοντας: « Έλα κομπλεξικές, με κάνατε report επειδή ζηλεύετε που μου έκανε like ο γκόμενος σας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...