Έλενα Ακρίτα: Αν δεν μας αρέσει ο κ. Σεφερλής θα πάμε φυλακή

Έλενα Ακρίτα: Αν δεν μας αρέσει ο κ. Σεφερλής θα πάμε φυλακή

«Είναι gay; Θα πει πισωγλέντης. Είναι μια κυρία που έχει περισσότερα κιλά; Θα την κάνει ρόμπα»

Η Ελένα Ακρίτα μίλησε στο Πρωινό, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη διαμάχη της με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Φοβάμαι πάρα πολύ. Και απειλές έχω δεχτεί και μέτρα έχω λάβει. Αυτό που με έκανε να πάρω περισσότερα μέτρα φύλαξης για την οικογένειά μου, αυτούς που αγαπώ κι εμένα ήταν όταν το 2012 μου έκανε μια άγρια και ανήθικη επίθεση η Χρυσή Αυγή. Ομολογώ ότι τότε ήταν μια εποχή δύσκολη, αλλά αυτό δεν με έκανε να σταματήσω να μιλώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα.

«Τον Οκτώβριο έχω το δικαστήριο με τον Μάρκο Σεφερλή. Έχει κάνει σε μένα αγωγή, μου ζητάει 100,000 ευρώ, ζητάει 100,000 ευρώ από Τα Νέα και ζητάει και από τον Βαγγέλη Μαρινάκη άλλες 100,000 χιλιάδες, επειδή εκφράσαμε τη γνώμη μας με άξονα το άρθρο 14 του Συντάγματος που μιλάει για την ελευθερία της έκφρασης. Δεν κάνει να μη μας αρέσει ο κ. Σεφερλής, αν δεν μας αρέσει ο κ. Σεφερλής θα πάμε φυλακή.

Εγώ δεν κρίνω το ταλέντο του, από ό,τι μαθαίνω και από ό,τι μου λένε και από ό,τι έχω δει κι εγώ στο youtube -γιατί δεν τον έκρινα χωρίς να τον έχω δει-, είναι ένας καλός ηθοποιός, έχει ταλέντο. Αυτό που με στεναχωρεί, με πικραίνει και με οργίζει είναι το γεγονός ότι απευθύνεται με έναν τρόπο απαξιωτικό και χλευαστικό και επικαλούμενος πάντα τον Αριστοφάνη και τη σάτιρα που γινόταν πριν από τόσους αιώνες σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Είναι gay; Θα πει πισωγλέντης. Είναι μια κυρία που έχει περισσότερα κιλά; Θα την κάνει ρόμπα! Εμένα αυτό δεν μου φαίνεται ότι είναι χιούμορ και σάτιρα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...