Δημοσιογράφος κάνει στροφή στην καριέρα της και πιάνει το μικρόφωνο

Δημοσιογράφος κάνει στροφή στην καριέρα της και πιάνει το μικρόφωνο

Αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα και να ασχοληθεί με το τραγούδι

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Η ίδια όμως είναι ανήσυχο πνεύμα και δεν επαναπαύεται.

Η νεαρή αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη της και στον χώρο του τραγουδιού. Σε όσους την ξέρουν όμως καλά, αυτό δεν προκάλεσε έκπληξη αφού η μουσική υπάρχει στο... dna της.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην υπάρχει με πατέρα τραγουδιστή;

Ο λόγος για την κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένια.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το επόμενο αυτό βήμα της και τη συνεργασία της με την EMI.

«Η @ileniawilliams στο δυναμικό της Minos EMI / Universal! Η Ilenia Williams γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Λονδίνο επικοινωνία, δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις. Ως ανήσυχο πνεύμα, δεν επαναπαύεται... Έτσι ξεκίνησε την καριέρα της από μικρή ηλικία με την επιθυμία να επικοινωνήσει όσα έχει να πει, κι έχει να πει πολλά. Ο ΣΚΑΙ, το MAD και το MAD Radio 106.2, o ΑΝΤ1 και το Star Channel είναι κάποιοι από τους σταθμούς στην καριέρα της μέχρι σήμερα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Ξεχωρίζει για την ικανότητά της να δίνει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι κι αν κάνει, το οποίο χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και ρομαντισμό, καθώς και για την αμεσότητα που έχει με το κοινό της, διατηρώντας παράλληλα και ισορροπημένα το elegant ύφος που αποπνέει. Προέρχεται από μουσική οικογένεια, γεγονός που καθιστά το ταλέντο της στο τραγούδι πηγαίο.

Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την μαγική φωνή και το ταλέντο της Ιλένιας. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να μας ταξιδέψει σε νέα μονοπάτια μουσικά, δείχνοντας κι αυτή την καλλιτεχνική πτυχή του εαυτού της, διεκδικώντας τη θέση που της αξίζει! Μιας καλλιτέχνιδας με λάμψη συνολική, της επόμενης Queen of our hearts.

Το πρώτο single της με τίτλο «Πιάσε Με» σε μουσική και στίχους των Δημήτρη Κοντόπουλου, Βίκυς Γεροθόδωρου και Μιχάλη Παπαθανασίου θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 7 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal.» γράφει η ανάρτηση της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#Repost @minosemi_official with @get_repost ・・・ Η μουσική έκπληξη του καλοκαιριού! 💥 Η @ileniawilliams στο δυναμικό της Minos EMI / Universal! Η Ilenia Williams γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε στο Λονδίνο επικοινωνία, δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις. Ως ανήσυχο πνεύμα, δεν επαναπαύεται... Έτσι ξεκίνησε την καριέρα της από μικρή ηλικία με την επιθυμία να επικοινωνήσει όσα έχει να πει, κι έχει να πει πολλά. Ο ΣΚΑΙ, το MAD και το MAD Radio 106.2, o ΑΝΤ1 και το Star Channel είναι κάποιοι από τους σταθμούς στην καριέρα της μέχρι σήμερα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Ξεχωρίζει για την ικανότητά της να δίνει το προσωπικό της στίγμα σε ό,τι κι αν κάνει, το οποίο χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και ρομαντισμό, καθώς και για την αμεσότητα που έχει με το κοινό της, διατηρώντας παράλληλα και ισορροπημένα το elegant ύφος που αποπνέει. Προέρχεται από μουσική οικογένεια, γεγονός που καθιστά το ταλέντο της στο τραγούδι πηγαίο. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την μαγική φωνή και το ταλέντο της Ιλένιας. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να μας ταξιδέψει σε νέα μονοπάτια μουσικά, δείχνοντας κι αυτή την καλλιτεχνική πτυχή του εαυτού της, διεκδικώντας τη θέση που της αξίζει! Μιας καλλιτέχνιδας με λάμψη συνολική, της επόμενης Queen of our hearts. Το πρώτο single της με τίτλο «Πιάσε Με» σε μουσική και στίχους των Δημήτρη Κοντόπουλου, Βίκυς Γεροθόδωρου και Μιχάλη Παπαθανασίου θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 7 Ιουνίου από τη Minos EMI / Universal.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilenia Williams (@ileniawilliams) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...